Ben jij woonachtig in Eijsden of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Eijsden? Begin nu met vergelijken!

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot 3 prijsopgaven van installateurs.

Zonnepanelen huren in Eijsden

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Eijsden is dan een ideale keuze.

I.t.t. een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Eijsden? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Eijsden bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen prijs en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Eijsden?

De prijzen van zonnepanelen in Eijsden nemen snel af. Vergeleken met 7 jaren terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Eijsden? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Klik op de knop en ontvang 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.