Woon jij in Edam of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Edam? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Edam

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Edam is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Edam? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Edam?

De kosten van zonnepanelen in Edam nemen sterk af. Vergeleken met 10 jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Edam? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 offertes van specialisten.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Edam zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG