Woon jij in Drenthe of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Drenthe? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Drenthe?

De kosten van zonnepanelen in Drenthe nemen snel af. Vergeleken met 7 jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Drenthe? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Klik op de knop en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Drenthe zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Drenthe

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Drenthe is dan een uitstekende keuze.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Drenthe? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Drenthe?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Drenthe subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie zijn anders in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Drenthe vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot drie kostenplaatjes van bedrijven.