Woon jij in Drachten of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Drachten? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Drachten?

De kosten van zonnepanelen in Drachten nemen sterk af. Vergeleken met 8 jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Drachten? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Drachten bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en rendement. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Drachten

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Drachten is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Drachten? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Drachten?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Drachten subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Drachten vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie kostenplaatjes van specialisten.