Ben jij woonachtig in Drachten of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Drachten? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Drachten

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Drachten is dan een goede keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Drachten? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Drachten?

De kosten van zonnepanelen in Drachten nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Drachten? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 30%! Vul het formulier in en ontvang 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 prijsopgaven van specialisten.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Drachten zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt