Woon jij in Dokkum of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Dokkum? Vergelijk nu!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Dokkum

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Dokkum is dan een perfecte keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Dokkum? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Dokkum bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Dokkum?

De kosten van zonnepanelen in Dokkum nemen sterk af. Vergeleken met 7 jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Dokkum? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Dokkum? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.