Woon jij in Den Bosch of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Den Bosch? Vergelijk nu!

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Den Bosch

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Den Bosch is dan een goede keuze.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Den Bosch? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Den Bosch bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een andere prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Den Bosch?

De prijzen van zonnepanelen in Den Bosch nemen sterk af. In vergelijking met zeven jaren terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Den Bosch? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot veertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg drie offertes van zonnepanelen leveranciers.