Ben jij woonachtig in De Lier of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in De Lier? Begin nu met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen De Lier?

De prijzen van zonnepanelen in De Lier nemen sterk af. In vergelijking met acht jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in De Lier? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot veertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in De Lier zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in De Lier

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in De Lier is dan een uitstekende optie.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in De Lier? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Zonnepanelen subsidie De Lier?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in De Lier in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze specialisten kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in De Lier vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot 3 prijsopgaven van installateurs.