Woon jij in Bilthoven of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Bilthoven? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Bilthoven

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Bilthoven is dan een ideale optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Bilthoven? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Bilthoven zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in kosten en opbrengst. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Bilthoven?

De kosten van zonnepanelen in Bilthoven nemen sterk af. In vergelijking met negen jaar geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Bilthoven? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot dertig %! Begin je vergelijking nu en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.