Ben jij woonachtig in Berkel of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Berkel? Vergelijk nu!

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Berkel

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Berkel is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Berkel? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Berkel bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Berkel?

De kosten van zonnepanelen in Berkel nemen snel af. Vergeleken met acht jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Berkel? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot veertig %! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.