Ben jij woonachtig in Bergum of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Bergum? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Bergum

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Bergum is dan een uitstekende keuze.

I.t.t. een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Bergum? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Bergum bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Bergum?

De kosten van zonnepanelen in Bergum nemen snel af. Vergeleken met tien jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Bergum? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot veertig %! Vul het formulier in en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.