Ben jij woonachtig in Aalst of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Aalst? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Aalst?

De prijzen van zonnepanelen in Aalst nemen snel af. Vergeleken met 7 jaren terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Aalst? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot veertig %! Doe nu je aanvraag en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Aalst bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Aalst

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Aalst is dan een betaalbare keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Aalst? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Aalst?

Wil je weten of je voor zonnepanelen in Aalst subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie zijn anders in elke gemeente. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Aalst vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook nieuwsgierig wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van specialisten.