error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Website kopen

Laatste update:

Hoe kan ik het beste een website kopen?

Je wilt graag een nieuwe website maar kan zelf niet programmeren. Dan kan je via Offerte.nl eenvoudig een website kopen. Door in het offerte aanvraag formulier aan te geven wat jouw wensen zijn ontvang je binnen korte tijd vier offertes van gecertificeerde website bureaus. Voor het kopen van een website is nu eenmaal ontzettend verstandig om verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Je kan er voor kiezen om je eigen website te ontwerpen, maar vaak is dit veel werk en tijd die je in de website moet steken. En in de meeste gevallen valt het design van de website vaak tegen, omdat mensen er wat anders van verwacht hadden.

Advies van een professionele website bouwer

Het is belangrijk om een website een mooie en strakke lay-out te geven. Hierdoor zal een website langer bij de mensen blijven hangen en hierdoor kan het ook gepromoot worden door mond op mond reclame. En dat is uiteraard één van de beste manieren van reclame die er is. Het is dan ook verstandig om advies in te winnen van een webdesigner.

Daarnaast kunnen bezoekers snel afgeleid zijn op een pagina als er alleen maar tekst staat. Het is dus belangrijk dat hier op ingespeeld kan worden met behulp van interactieve elementen in de website. Hierdoor wordt de bezoeker langer op de website gehouden en kan je ervoor zorgen dat deze nog een keer terug komt.

En dan is natuurlijk nog zoekmachine optimalisatie. Het belangrijkste is dat jouw website goed gevonden wordt door de juiste mensen. Vooral op de juiste zoekwoorden kan je gerichte bezoekers trekken. Daarom moet er bepaald worden op welke zoekwoorden het meest gezocht wordt om tot een bepaald onderwerp te komen. Wanneer jouw website in de top 5 te vinden is, zal er een grote kans zijn dat bezoekers op jouw website klikken.

Vraag offertes aan voordat je een website gaat kopen

Zou je graag in contact willen komen met webdesigners uit jouw regio? Dan is dat een zeer verstandig besluit. Daarom kan je het beste offertes aanvragen en vergelijken. En via Offerte.nl kan je binnen een paar minuten offertes bij verschillende partijen aanvragen. Vul een simpel formulier in en de rest wordt voor je gedaan. Dus waar wacht je nog op?

Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. En daar kan je nu van profiteren net als de duizenden mensen die dagelijks hun offertes via Offerte.nl aanvragen. Dus wacht niet langer en vraag je offertes nu aan via Offerte.nl.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 62 reviews over Offerte.nl

Goed

Na een check van mijn gegevens ontving ik (razend)snel een aantal offertes. Met een van de aanbieders ben ik inmiddels in gesprek over een eventuele opdracht. Prima!

Zeer snelle reactie van kundige aanbieders

Geen toelichting

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Geen toelichting

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Geen toelichting

Geen toelichting

Op zich een prima initiatief om via een website diverse offertes te kunnen ontvangen. Echter ben je afhankelijk van van de aanbieders. Ik had in totaal 3 verschillende offertes gevraagd. Het uiteindelijke aanbod vond ik wat aan de matige kant. Van de per categorie beloofde 5 offertes heb ik er in een geval 3 ontvangen, in een geval 1 en in een geval 2. Dus in geen enkel geval de 5 beloofde offertes. Daarnaast kan ik geen goed beeld krijgen van het niveau of wel de professionaliteit van de aanbieders.

Vlotte en praktische dienstverlening.

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

Zeer netjes en snelle reactie tijd

Geen toelichting

Geen toelichting

Uitstekend

super snelle reactie van jullie en ook van relevante websitebouwers

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Fijn direct offertes

De eerste ervaring is positief. Ik wacht nog op de echte offertes

Geen toelichting

Geen toelichting