error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Website design laten maken?

Laatste update:

Zoek je iemand die verstand heeft van webdesign? Zou je graag iemand willen benaderen om advies te geven hoe je jouw website zelf kunt maken? Iedereen is in staat om een eigen website te bouwen, maar er zijn wel een aantal factoren waar je rekening mee moet houden.

Domeinnaam aanvragen en hosting

Het domein is eigenlijk het adres van jouw website. Wanneer je geen domeinnaam hebt, dan kan ook niemand jouw website vinden. Zo kan je zelf uitkiezen wat de domeinnaam is, maar het is verstandig om in ieder geval de naam van jouw bedrijf erin te verwerken. Wanneer dit niet mogelijk is, dan is het wellicht handig om een afkorting te gebruiken.

Wanneer je een domein heeft aangevraagd, dan heb je in principe alleen nog een webadres. Maar je zal natuurlijk ook ruimte moeten hebben om jouw website te bouwen. Dit moet je apart van het domeinnaam aanvragen. Sommige bedrijven bieden beide aan, maar dan zit je vaak aan een jaarcontract vast. Het is dus altijd verstandig om dit even goed na te kijken.

Is het zelf bouwen van een website verstandig?

Indien je al een domeinnaam en eigen hosting hebt, dan kan je eigenlijk beginnen met het bouwen van jouw website. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Online zijn er talloze online oplossingen te vinden waar je jouw eigen website kunt bouwen. Maar is het verstandig?

Je zoekt een webdesigner, maar je bent zelf geen professional. Hoeveel aandacht en zorg je ook aan jouw website zal geven, het natuurlijk nooit zo goed worden als wanneer een webdesigner dit doet. Het is dan ook niet verstandig om jouw eigen website te bouwen wanneer je dat doet voor jouw bedrijf.

jouw website is namelijk je digitale visitekaartje en dat moet er natuurlijk wel goed uit zien. Je bedrijf wordt namelijk afgerekend op jouw website. Wanneer een website er niet goed uit ziet, dan zullen de bezoekers de website ook niet serieus nemen. En dat is natuurlijk wel iets wat je wilt voorkomen. Huur daarom een webdesigner in, want daarmee ben je verzekerd van een goede kwalitatieve website.

Vraag offertes aan via Offerte.nl

Voordat je een webdesigner in wilt huren, zou je natuurlijk wel de prijzen willen weten. Maar hoe kan je daar nu het beste achter komen? Je kan het beste offertes aanvragen natuurlijk.

En offertes aanvragen doet je natuurlijk via Offerte.nl. Via Offerte.nl kan je namelijk simpel en snel offertes aanvragen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Je vult in voor welke werkzaamheden je een webdesigner nodig hebt en de rest wordt voor je gedaan. Zo kan je al binnen 24 uur jouw eerste offerte ontvangen hebben.

Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Het aanvragen van offertes is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en vraag snel offertes aan via Offerte.nl.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 62 reviews over Offerte.nl

Goed service heb veel info gelederen top

Geen toelichting

Goed werk

Fijn direct offertes

Heel fijn, binnen 2 dagen 4 offertes ontvangen en er uiteindelijk 1 de opdracht gegeven.

Geen toelichting

Op zich een prima initiatief om via een website diverse offertes te kunnen ontvangen. Echter ben je afhankelijk van van de aanbieders. Ik had in totaal 3 verschillende offertes gevraagd. Het uiteindelijke aanbod vond ik wat aan de matige kant. Van de per categorie beloofde 5 offertes heb ik er in een geval 3 ontvangen, in een geval 1 en in een geval 2. Dus in geen enkel geval de 5 beloofde offertes. Daarnaast kan ik geen goed beeld krijgen van het niveau of wel de professionaliteit van de aanbieders.

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Snel en maklek

Zeer snelle reactie van kundige aanbieders

Vriendelijk te woord gestaan en na verificatie telefoontje had ik binnen 1 minuut al 3 kandidaten die offertes uitbrachten. Super.

Na een check van mijn gegevens ontving ik (razend)snel een aantal offertes. Met een van de aanbieders ben ik inmiddels in gesprek over een eventuele opdracht. Prima!

Geen toelichting

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Geen toelichting

Vlotte en praktische dienstverlening.

Geen toelichting

Geen toelichting

Goed

Uitstekend

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Erg snel offertes gekregen van geschikte bureaus. En ook binnen onze budget.