error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Webdesign voor jouw website

Laatste update:

Ben je op zoek naar de beste offertes voor een nieuwe website of nieuw design? Een website is in deze moderne tijd een essentieel onderdeel van elke dienstverlening. Voordat je belangrijke besluiten gaat nemen over de site en het design is het goed om wat meer te weten over de ontwikkelingen van de laatse tijd. Omdat een website gezien wordt als jouw visitekaartje is het belangrijk om een website te laten maken waarmee je goed voor de dag kan komen. Bij Offerte werken we samen met echte professionals die precies weten wat wel en niet goed is voor een website. Maar welke trends zijn er op dit moment erg in trek?

Webdesign trends 2018

Een van de belangrijkste trends op dit moment is de mobiele website. In 2015 waren er voor het eerst al meer tablets dan desktops in Nederlandse huishoudens volgens onderzoek van het CBS. Deze trend heeft zich in de afgelopen jaren alleen maar verder doorgetrokken. Het is dan ook geen verassing dat Google steeds meer aanstuurt op mobiel vriendelijke websites. Daarom is het van groot belang dat jouw website geschikt is voor mobiele telefoons en tablets.

Waar in het verleden de focus lag op de kleur wit bij websites, kiezen steeds meer bedrijven op dit moment voor felle kleuren. Het internet staat vol met websites en je moet een manier vinden om jouw website te onderscheiden van de concurrentie. Felle kleuren en een duidelijke huisstijl dragen hier zeker aan bij.

Scrollen is in! Steeds meer bedrijven kiezen voor een genoemde "one-pager". In plaats van een website vol met verschillende pagina's, proberen ze alle content in 1 lange pagina te plaatsen. Op deze manier kunnen bezoekers makkelijk door je website heen scrollen, zodat al te veel te moeten klikken.

Zelf een webdesign maken of iemand anders een website laten maken?

Als je twijfelt om zelf een site te bouwen is het verstandiger om toch eerst andere opties te bekijken. Er zijn altijd tools waarmee je zelf aan de slag kan gaan, maar zeg nou zelf: ieder zijn vak. De webdesigners waarmee we bij Offerte samen werken zijn dag en nacht bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Zij kennen alle trucjes die eraan bijdragen dat jouw website er top uit ziet en ook nog eens precies doet wat jouw bezoekers verwachten. Als de site staat is het tijd om aan de slag te gaan met content. Je kan zelf teksten schrijven, of een professionele tekstschrijver inhuren die de teksten voor je schrijft. Zodra er content op een site staat, zal Google je site gaan vinden. Als het niet snel genoeg gaat zijn er altijd online marketing bureaus die helpen om meer verkeer naar jouw website te krijgen.

Hoe kan Offerte.nl mij helpen bij het opzetten van een nieuwe website?

Ben je ervan overtuigd dat je jouw website het beste door een webdesigner kunt laten bouwen? Wij denken dat je een goede beslissing hebt genomen, maar voordat je een definitief besluit neemt is het goed om de juiste prijs te achterhalen. Wij werken samen met verschillende webdesign bureaus door het hele land. Je kan bij ons eenvoudig en vrijblijvend webdesign offertes aanvragen. Je hoeft alleen simpel formulier in te vullen en wij doen de rest. Binnen 24 uur zal je de eerste offerte ontvangen hebben. Vergelijk alle ontvangen offertes met elkaar en maak een keus.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 62 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

snel en goede partijen.

Uitstekend

Voldoende

Geen toelichting

Prima site! Ik had van 2 bedrijven echt op korte termijn een aanbieding. Het 3de bedrijf kwam pas na 2,5 week met een aanbieding maar dat was toen niet meer nodig natuurlijk.

Op zich een prima initiatief om via een website diverse offertes te kunnen ontvangen. Echter ben je afhankelijk van van de aanbieders. Ik had in totaal 3 verschillende offertes gevraagd. Het uiteindelijke aanbod vond ik wat aan de matige kant. Van de per categorie beloofde 5 offertes heb ik er in een geval 3 ontvangen, in een geval 1 en in een geval 2. Dus in geen enkel geval de 5 beloofde offertes. Daarnaast kan ik geen goed beeld krijgen van het niveau of wel de professionaliteit van de aanbieders.

Top! Super snelle serieuze reacties mogen ontvangen.

snelle en accurate service.

is prima

Geen toelichting

Zeer netjes en snelle reactie tijd

Geen toelichting

Er hebben 2 bedrijven zich snel gemeld en daar zit een goede tussen. Ik had wat alleen wat meer aanbiedingen verwacht.

We kregen al gauw een reactie op onze vraag, prima!!

Goed werk

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Geen toelichting