error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Webdesigner

Laatste update:

Website kopen

Wil je een nieuwe website, maar kan je zelf geen website bouwen? Dan is het verstandig om een webite te kopen. Deze website word dan gemaakt door een webdesigner die in overleg de website naar jouw wensen vormgeeft. Uiteraard houdt de webdesigner rekening met de zaken waar de website aan moet voldoen. Hierbij kan gedacht worden aan de vormgeving, content en responsive design.

De webdesigner en zijn werkzaamheden

Een webdesigner houdt zich - zoals het woord eigenlijk al zegt - bezig met het ontwerpen van een website. Dit kan op zowel visueel, technisch, als contextueel gebied zijn. De webdesigner kan een bestaande website aanpassen op basis van de wens van de klant. Dit houdt in dat de aan te passen website door de designer geoptimaliseerd kan worden, waardoor het aantal bezoekers van jouw website stijgt. Dit is op zijn beurt weer goed voor de naamsbekendheid van de website. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om een nieuwe website te laten maken.

Samenwerking met de webdesigner

Als je samen met de webdesigner gaat zitten om de website aan te passen/te bouwen, is het raadzaam om vooraf afspraken met de betreffende designer te maken. Wil je dat jouw website meer mensen bereikt? Dan is het verstandig te kijken naar de doelgroep die je wil aantrekken. Deze doelgroep kan heel breed of juist specifiek zijn.

Wanneer de doelgroep is afgekaderd en deze dus duidelijk is voor de webdesigner, kan worden overgegaan op het aanpassen van de website, bijvoorbeeld door de informatie die op de website staat af te stemmen op de doelgroep. Relevante informatie wordt up to date gehouden en irrelevante informatie wordt meestal verwijderd. Ook wordt de layout in veel gevallen aangepast.

Wat is belangrijk bij een nieuwe website?

Websites gaan er tegenwoordig steeds strakker uit zien. Het uiterlijk van de website is erg belangrijk, het is immers het eerste waar de bezoeker naar kijkt. Wanneer de website aan de huidige richtlijnen voldoet en meegaat met de trends op het gebied van design, is de kans groter dat de website meer bezocht zal worden.

De tekst die op de website staat of komt te staan is ook erg belangrijk. Het is de inhoud van de website en weerspiegelt hetgeen waar de website voor gemaakt word en dient de bezoeker aan te trekken. Alleen tekst of teveel tekst kan de bezoeker afleiden. Hier kan op worden ingespeeld met interactieve elementen of aanpassing van de tekst. De webdesigner geeft hier altijd advies over. Je kan ook een een professionele tekschrijver inhuren die precies weet welke content aanslaat bij jouw websitebezoekers.

Tot slot is er nog de zoekmachine optimalisatie (SEO, Search Engine Optimization). Het belangrijkste is dat jouw website goed gevonden wordt door de juiste doelgroep. Met name met zoekwoorden in teksten kan je gerichte bezoekers trekken. Daarom moet vooraf worden bepaald op welke zoekwoorden het meeste gezocht wordt. Deze zoekwoorden kan je vervolgens verwerken in de teksten die op de website staan. Als de website in de top 5 van de zoekmachine resultaten te vinden is, zal er een grote kans zijn dat bezoekers op jouw site terechtkomen.

Huur een webdesigner via Offerte.nl

Het inhuren van een webdesigner kan snel en eenvoudig via Offerte.nl. Middels het invullen van het aanvraagformulier, krijg je binnen 24 uur minimaal drie offertes van verschillende webdesigners die bij Offerte.nl zitten aangesloten toegestuurd. Deze offertes kan je vervolgens met elkaar vergelijken op het gebied van kosten en diensten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste webdesigner inhuurt. De offertes zijn vrijblijvend en gratis en de webdesigners waarvan je de offertes krijgt toegestuurd, zitten bij jou in de regio.

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Wat onze klanten zeggen
4.5 sterren gemiddeld uit 62 reviews over Offerte.nl

Goed

De eerste ervaring is positief. Ik wacht nog op de echte offertes

Geen toelichting

supersnelle service!

Geen toelichting

Zeer snelle reactie van kundige aanbieders

Fijn direct offertes

Geen toelichting

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Geen toelichting

Werkt goed

Goed en snelle service.

Geen toelichting

We kregen al gauw een reactie op onze vraag, prima!!

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

Ik kreeg netjes 4 keer een offerte.

goed geregeld en mijn wensen waren goed overgebracht en ik ben snel terug gebeld

Geen toelichting

Geen toelichting

Prima, mijn nieuwe website is momenteel in aanbouw. Even afwachten nu dus.

Geen toelichting

Vriendelijk te woord gestaan en na verificatie telefoontje had ik binnen 1 minuut al 3 kandidaten die offertes uitbrachten. Super.

Geen toelichting

Goed en snel contact. Werden goede vragen gesteld voordat de aanvraag in de behandeling werd genomen.