error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Website ontwikkelaar

Heeft u een website ontwikkelaar nodig?
Vraag voor website ontwikkelaars van te voren een offerte aan.
Ontvang gratis tot wel 5 website ontwikkelaars offertes.

Vergelijk de offertes van de website ontwikkelaars met elkaar en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Offerte.nl werkt alleen samen met erkende website ontwikkelaars waarbij we kijken naar prijs, snelheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Het aanvragen van website ontwikkelaar offertes is geheel vrijblijvend

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

Goed en snel contact. Werden goede vragen gesteld voordat de aanvraag in de behandeling werd genomen.

Geen toelichting

Goed

Geen toelichting

Op zich een prima initiatief om via een website diverse offertes te kunnen ontvangen. Echter ben je afhankelijk van van de aanbieders. Ik had in totaal 3 verschillende offertes gevraagd. Het uiteindelijke aanbod vond ik wat aan de matige kant. Van de per categorie beloofde 5 offertes heb ik er in een geval 3 ontvangen, in een geval 1 en in een geval 2. Dus in geen enkel geval de 5 beloofde offertes. Daarnaast kan ik geen goed beeld krijgen van het niveau of wel de professionaliteit van de aanbieders.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Texel

Ontwikkelen website

Ik heb een website,en ben opzoek naar een 'nieuwe' website. Ik heb patent op een aantal speciale producten. Deze verkoop ik met name aan hotels, scholen, etc. Ik heb in het verleden vaker gesproken met webbouwers, zij konden mij niet overtuigen. Ik hoo jullie wel.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Leusden

Ontwikkelen webshop

Wij willen graag een professionele website waarin de belangrijkste functionaliteit is: Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Enerzijds willen we medewerkers in ons databestand opnemen met ieder een eigen profiel. Anderzijds de werkgevers, die op hun beurt apart kunnen inloggen en een ander omgeving hebben, in deze omgeving moeten ze kunnen zoeken aan de hand van bepaalde criteria zodat ze juiste medewerker vinden. dit is uiteraard korte uitleg maar wel ons belangrijkste functionaliteit die ons website moet kunnen bezitten.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Lansingerland

Website laten maken

ik heb een website op een U.S.B stick , deze is gemaakt door een programmeur( welke taal weet ik niet,) ik zoek een programmeur die de site aan kan passen en naar tevredenheid live kan gooien. Het is een interactieve site waarbij werkgevers en werknemers zich inschrijven Ik wil de website nog wel aangepast hebben.

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Oss

Website laten maken voor uitzendbureau

Ik ben een startende uitzendbureau. Ik heb alles al alleen nog geen website. Ik zoek hier hulp bij.

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Website laten maken

Ik ben klusjesman en ik ben geïnteresseerd in het maken van een website waar het allerlei soorten elektriciteitsdiensten, onderhoud, reparaties en renovaties voor thuis biedt. Ik zou graag een website hebben waar ik een communicatie met de klant zou kunnen hebben en afspraken kan maken. Ik ben niet autonoom, maar ik zou kunnen werken volgens het principe van gedeelde economie om andere mensen te helpen. Ik zou graag een aanbieding willen hebben om in eerste instantie een website met deze functies te hebben heel erg bedankt

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen webshope

We hebben een aantal specifieke wensen en zijn opzoek naar een host die ons een customized webshop kan leveren (een 'voor gecodeerde' webshop ook mogelijk, mits de wensen kunnen worden toegepast). Een korte omschrijving van onze wensen: Webshop waarmee we onze producten (100 tot 300 stuks) willen verkopen. We verkopen producten direct aan de klant, maar de klant kan ook dmv een voucher/ cadeaubon producten kopen. Voor verdere details komen we graag in contact.

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten bouwen

Ik wil graag een website laten bouwen dat ook geschikt is voor mobiel en social media. Het betreft een website mbt import en export van producten. Look en stijl moet simpel maar zeer professioneel zijn. Het betreft een startende website maar verzoek is wel om dit te onderhouden en te laten updaten. Dat betekend dat het aanpast kan worden met de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Indien jullie meer gegevens willen weten, dan verneem ik het graag. Ik ben vrij druk en kan niet altijd opnemen. Per mail ben ik wel altijd goed bereikbaar of in de avond.

Aangevraagd op 06-10-2018 door een klant in Amsterdam

Website laten maken voor personenvervoer

Ik wil graag een website voor mijn bedrijf. Het gaat om een simpele site voor personenvervoer met een minibus. Prijsinformatie en dergelijke in 1 oogopslag.

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Utrecht

Website ontwikkelen

Voor onze woonvereniging willen wij graag een website/platform ontwikkelen die bewoners met elkaar verbind.

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen website

Wij zoeken een partij die ons website kan designer. De hoofdpagina is er al, maar de overige pagina's moeten in dezelfde huisstijle worden gedesignd. Op dit moment wordt er via drupal ontwikkeld.

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Oudewater

Website laten maken kapsalon

Dames heren en kinder kapsalon. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in haarwerk. Ik heb ook een facebook pagina

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen website

Ik wil graag mijn grafische bedrijf beter op de kaart zetten door een mooi overzichtelijke website. Mijn bedrijf bevat meerdere onderdelen. (vormgeving/dtp, Drukwerk, textiel en belettering) We willen dat je overzichtelijk naar deze producten kunt scrollen. De site moet na oplevering door ons zelf te onderhouden houden zijn. We hebben een domeinnaam en webserver.

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Groningen

Website laten bouwen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een website kan bouwen voor mijzelf als personal (virtual) assistant. Een simpele en duidelijke website. Ik wil op deze manier mijn services aanbieden. Het moet in het Nederland en in het Engels. Met de teksten ben ik al bezig.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Amsterdam

Nieuwe site hotel maken

Wij willen graag een nieuwe site. Onze website is verouderd. Het moet wel een website zijn die voor ons makkelijk aan te passen zijn.

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Schijndel

Website laten maken

Ik wil een site laten maken, een site waar mensen in verschillende categorieën advertenties kunnen plaatsen, zoals diensten, verhuur, verkoop, activiteiten. Mensen kunnen een account aanmaken, op de site inloggen, en zelf advertenties plaatsen. Mensen hebben de mogelijkheid om gratis advertenties maar ook betaalde advertenties te plaatsen, dus er moet een betaalsysteem aan gekoppeld worden. Liefst ook met een kalender waar zij de beschikbaarheid van bijvoorbeeld een verhuurauto kunnen tonen en zelf aanpassen. Liefst bestaat er ook de mogelijkheid om op straal te zoeken, en een zoekfunctie is gewenst.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips