error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen

4 sterren gemiddeld uit 24 reviews over
Offerte.nl

Geen toelichting

Onze webdesigner was veels te duur en moeilijk bereikbaar. Zodoende gingen wij op zoek of het beter (en met een beetje geluk goedkoper) kon. Dezelfde dag nog 3 offertes ontvangen en alle 3 waren goedkoper dan onze huidige partij! Bedankt

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Prima site! Ik had van 2 bedrijven echt op korte termijn een aanbieding. Het 3de bedrijf kwam pas na 2,5 week met een aanbieding maar dat was toen niet meer nodig natuurlijk.

Geen toelichting

Voldoende

Goed

Uitstekend

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

matig

Voor mijn net opgezette administratiekantoor moest ik een nieuwe site hebben! Ik heb van 3 bedrijven dezelfde dag nog een offerte gekregen en de prijzen vielen mij eigenlijk best wel mee. Binnen twee weken was mijn nieuwe site al online!

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

snelle en accurate service.

Top, snel goede aanbieders en meteen iemand gekozen.

Geen toelichting

meteen raak: Retail.nl in Helmond Dank!

Fijn direct offertes

Geen toelichting

Op zich een prima initiatief om via een website diverse offertes te kunnen ontvangen. Echter ben je afhankelijk van van de aanbieders. Ik had in totaal 3 verschillende offertes gevraagd. Het uiteindelijke aanbod vond ik wat aan de matige kant. Van de per categorie beloofde 5 offertes heb ik er in een geval 3 ontvangen, in een geval 1 en in een geval 2. Dus in geen enkel geval de 5 beloofde offertes. Daarnaast kan ik geen goed beeld krijgen van het niveau of wel de professionaliteit van de aanbieders.

Helaas werd mijn website niet goed gevonden in Google en ik heb zelf niet genoeg kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben wij via Offerte.nl een goede webdesigner gevonden die onze nieuwe site heeft gemaakt en ons ook helpt met de vindbaarheid.

Geen toelichting

Tevreden zakelijke gebruikers

Arboned KLM Basic Fit Loods 5 PostNL Rabobank

Website ontwikkelaar

Heeft u een website ontwikkelaar nodig?
Vraag voor website ontwikkelaars van te voren een offerte aan.
Ontvang gratis tot wel 5 website ontwikkelaars offertes.

Vergelijk de offertes van de website ontwikkelaars met elkaar en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Offerte.nl werkt alleen samen met erkende website ontwikkelaars waarbij we kijken naar prijs, snelheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Het aanvragen van website ontwikkelaar offertes is geheel vrijblijvendRubrieken

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Texel

Ontwikkelen website

Ik heb een website,en ben opzoek naar een 'nieuwe' website. Ik heb patent op een aantal speciale producten. Deze verkoop ik met name aan hotels, scholen, etc. Ik heb in het verleden vaker gesproken met webbouwers, zij konden mij niet overtuigen. Ik hoo jullie wel.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Leusden

Ontwikkelen webshop

Wij willen graag een professionele website waarin de belangrijkste functionaliteit is: Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Enerzijds willen we medewerkers in ons databestand opnemen met ieder een eigen profiel. Anderzijds de werkgevers, die op hun beurt apart kunnen inloggen en een ander omgeving hebben, in deze omgeving moeten ze kunnen zoeken aan de hand van bepaalde criteria zodat ze juiste medewerker vinden. dit is uiteraard korte uitleg maar wel ons belangrijkste functionaliteit die ons website moet kunnen bezitten.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Lansingerland

Website laten maken

ik heb een website op een U.S.B stick , deze is gemaakt door een programmeur( welke taal weet ik niet,) ik zoek een programmeur die de site aan kan passen en naar tevredenheid live kan gooien. Het is een interactieve site waarbij werkgevers en werknemers zich inschrijven Ik wil de website nog wel aangepast hebben.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Oss

Website laten maken voor uitzendbureau

Ik ben een startende uitzendbureau. Ik heb alles al alleen nog geen website. Ik zoek hier hulp bij.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Ooststellingwerf

Website laten maken

Ik ben klusjesman en ik ben geïnteresseerd in het maken van een website waar het allerlei soorten elektriciteitsdiensten, onderhoud, reparaties en renovaties voor thuis biedt. Ik zou graag een website hebben waar ik een communicatie met de klant zou kunnen hebben en afspraken kan maken. Ik ben niet autonoom, maar ik zou kunnen werken volgens het principe van gedeelde economie om andere mensen te helpen. Ik zou graag een aanbieding willen hebben om in eerste instantie een website met deze functies te hebben heel erg bedankt

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 10-10-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen webshope

We hebben een aantal specifieke wensen en zijn opzoek naar een host die ons een customized webshop kan leveren (een 'voor gecodeerde' webshop ook mogelijk, mits de wensen kunnen worden toegepast). Een korte omschrijving van onze wensen: Webshop waarmee we onze producten (100 tot 300 stuks) willen verkopen. We verkopen producten direct aan de klant, maar de klant kan ook dmv een voucher/ cadeaubon producten kopen. Voor verdere details komen we graag in contact.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten bouwen

Ik wil graag een website laten bouwen dat ook geschikt is voor mobiel en social media. Het betreft een website mbt import en export van producten. Look en stijl moet simpel maar zeer professioneel zijn. Het betreft een startende website maar verzoek is wel om dit te onderhouden en te laten updaten. Dat betekend dat het aanpast kan worden met de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Indien jullie meer gegevens willen weten, dan verneem ik het graag. Ik ben vrij druk en kan niet altijd opnemen. Per mail ben ik wel altijd goed bereikbaar of in de avond.

Website Laten Maken, Website Laten Bouwen, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 06-10-2018 door een klant in Amsterdam

Website laten maken voor personenvervoer

Ik wil graag een website voor mijn bedrijf. Het gaat om een simpele site voor personenvervoer met een minibus. Prijsinformatie en dergelijke in 1 oogopslag.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Utrecht

Website ontwikkelen

Voor onze woonvereniging willen wij graag een website/platform ontwikkelen die bewoners met elkaar verbind.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen website

Wij zoeken een partij die ons website kan designer. De hoofdpagina is er al, maar de overige pagina's moeten in dezelfde huisstijle worden gedesignd. Op dit moment wordt er via drupal ontwikkeld.

Webdesign, Webdesign Bureau, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Oudewater

Website laten maken kapsalon

Dames heren en kinder kapsalon. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in haarwerk. Ik heb ook een facebook pagina

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen website

Ik wil graag mijn grafische bedrijf beter op de kaart zetten door een mooi overzichtelijke website. Mijn bedrijf bevat meerdere onderdelen. (vormgeving/dtp, Drukwerk, textiel en belettering) We willen dat je overzichtelijk naar deze producten kunt scrollen. De site moet na oplevering door ons zelf te onderhouden houden zijn. We hebben een domeinnaam en webserver.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Groningen

Website laten bouwen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een website kan bouwen voor mijzelf als personal (virtual) assistant. Een simpele en duidelijke website. Ik wil op deze manier mijn services aanbieden. Het moet in het Nederland en in het Engels. Met de teksten ben ik al bezig.

Website Laten Bouwen, Site Laten Bouwen, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Amsterdam

Nieuwe site hotel maken

Wij willen graag een nieuwe site. Onze website is verouderd. Het moet wel een website zijn die voor ons makkelijk aan te passen zijn.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Schijndel

Website laten maken

Ik wil een site laten maken, een site waar mensen in verschillende categorieën advertenties kunnen plaatsen, zoals diensten, verhuur, verkoop, activiteiten. Mensen kunnen een account aanmaken, op de site inloggen, en zelf advertenties plaatsen. Mensen hebben de mogelijkheid om gratis advertenties maar ook betaalde advertenties te plaatsen, dus er moet een betaalsysteem aan gekoppeld worden. Liefst ook met een kalender waar zij de beschikbaarheid van bijvoorbeeld een verhuurauto kunnen tonen en zelf aanpassen. Liefst bestaat er ook de mogelijkheid om op straal te zoeken, en een zoekfunctie is gewenst.

Website Laten Maken, Website Ontwikkelaar

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een webdesigner?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

De verschillen tussen SEO en SEA

SEO en SEA zijn erg belangrijk voor het krijgen van bezoekers op jouw website.✅ Maar wat zijn SEO en SEA precies? En wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees meer

Je webshop of website zoals jij hem wilt!

De belangrijkste fase voor het ontwikkelen van een webshop of website is de start: de inventarisatie van wat jij, onze klant, wilt uitstralen

Lees meer

Website kopen

Voor het kopen van een website is het belangrijk dat je een vergelijking maakt tussen website bouwer✅. Website kopen, vergelijken en kiezen kan via Offerte.nl✅

Lees meer
Ontvang vandaag nog 4 webdesigner prijsopgaven Vergelijk webdesigners