error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Website laten bouwen

Van plan om een website te laten bouwen?
Vraag voor het bouwen van een website van te voren een offerte aan.
Ontvang gratis tot wel 5 website bouwers offertes.

Vergelijk de offertes van de website bouwers met elkaar en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Offerte.nl werkt alleen samen met gerenommeerde website bouwers waarbij we kijken naar prijs, snelheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Het aanvragen van website laten bouwen offertes is geheel vrijblijvend

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

Wat is jullie website makkelijk, echt een aanrader!

Vlotte en praktische dienstverlening.

Helaas werd mijn website niet goed gevonden in Google en ik heb zelf niet genoeg kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben wij via Offerte.nl een goede webdesigner gevonden die onze nieuwe site heeft gemaakt en ons ook helpt met de vindbaarheid.

Geen toelichting

Heel fijn, binnen 2 dagen 4 offertes ontvangen en er uiteindelijk 1 de opdracht gegeven.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 19-10-2018 door een klant in Almere

Website laten maken voor vereniging

Wij zijn een vereniging voor vrije tijd. Wij zijn toe aan een nieuwe website.

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Montferland

Website laten maken voor vereniging

Onze vereniging wil de website vernieuwen, met een gratis programma hebben we een website gemaakt zoals wij die willen, menustructuur, onderwerpen kortom alles. Het concept, zoals we het nu hebben, willen we laten bouwen. Het denkwerk,en wat we willen hebben. Nu is de zoektocht naar een website begonnen, die de website goed kan bouwen, die gemakkelijk te beheren is en veilig is.

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Tholen

Website voor mediators maken

Mijn vrouw en ik zijn MfN Registermediators willen graag een informatieve website zonder veel poespas en uitnodigend om contact op te nemen en vooral goed vindbaar. We hebben een breed werkveld. Willen graag zien dat onze kwaliteit erkenning MFN en voor mij ook ADR goed voor het voetlicht komen

Aangevraagd op 15-10-2018 door een klant in Almere

Website met applicaties

website met daarbinnen 3 applicaties: drie vragenlijsten die door meerdere mensen in een bedrijf ingevuld kunnen worden en daarna op bedrijfsniveau de resultaten terugkoppelen in diagrammen. Idealiter kan een bedrijf ook een rapportage opvragen van de 3 vragenlijsten samen en daar zelf nog teksten in toevoegen en op de website beveiligd opslaan. Daarnaast enkele subpagina's met tekst

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten bouwen

Ik wil graag een website laten bouwen dat ook geschikt is voor mobiel en social media. Het betreft een website mbt import en export van producten. Look en stijl moet simpel maar zeer professioneel zijn. Het betreft een startende website maar verzoek is wel om dit te onderhouden en te laten updaten. Dat betekend dat het aanpast kan worden met de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Indien jullie meer gegevens willen weten, dan verneem ik het graag. Ik ben vrij druk en kan niet altijd opnemen. Per mail ben ik wel altijd goed bereikbaar of in de avond.

Aangevraagd op 04-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website voor Taxibedrijf

Ik heb een taxibedrijf en er moet een website komen die duidelijk, professioneel en goed vindbaar is komen.

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Zoetermeer

Website laten maken voor fyshiotherapiepraktijk

Graag wil ik 1 en mogelijke 2 websites laten maken. De eerste website is voor een fysiotherapiepraktijk dat meerdere disciplines heeft. Dit moet een site worden met een mooie vernieuwde design en moet hoog in google zoekresultaten komen. Ik heb een fysiopraktij en ben dus niet altijd even goed bereikbaar. Als ik niet opneem stuur dan een mail of spreek mijn voicemail in.

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Venlo

Ontwikkelen website

Ik wil een zakelijke pagina voor een coach met een menu met 7 kopjes. Onder deze kopjes komen teksten van max. 150 tekens. Ik lever de teksten grofweg aan, maar zoek ook iemand die daar een goed lopend verhaal van kan maken. Daarbij 5 foto's verdeeld over de pagina en een achtergrondfoto als banner bovenin. Graag een offerte met kosten voor het bouwen zelf en met kostenopgave per wijziging als als nodig is, of een abonnementsprijs.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Zoetermeer

Website laten bouwen met betaalmodulen

Wil een advertentie website laten bouwen met betaalmodulen en de optie om advertenties te plaatsen. Graag een ervaren website bouwer die aantoonbare ervaring heeft met advertentie sites. Het gaat om de verkoop van gebruikte onderdelen. Ik heb meerdere domeinnamen geregistreerd.

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Groningen

Website laten bouwen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een website kan bouwen voor mijzelf als personal (virtual) assistant. Een simpele en duidelijke website. Ik wil op deze manier mijn services aanbieden. Het moet in het Nederland en in het Engels. Met de teksten ben ik al bezig.

Aangevraagd op 19-09-2018 door een klant in Den Haag

Vastgoed website laten bouwen

Graag willen wij een vastgoed website laten bouwen in Wordpress met een koppeling naar Pararius. Deze koppeling is gratis bij Pararius te verkrijgen. Wij hebben al ideeen hoe deze website er moet komen te zien.

Aangevraagd op 16-09-2018 door een klant in Amersfoort

Laten bouwen van site

Ik wil graag gewoon een simpele website met wat foto’s contactgegevens. Het moet wel een professionele webiste zijn. Logo heb ik al. Graag ook wat ondersteuning met tekstschrijven. Fotos heb ik al.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in Delfzijl

Marktplaats b2b bouwen

B2B marktplaats platform met daarin de mogelijkheid om advertenties voor zowel vraag als aanbod te plaatsen. Inloggen/registratie verplicht om gegevens van website in te zien. Registratie alleen mogelijk voor zakelijke gebruikers die naast NAW-gegevens naam organisatie, KvK nummer en Bankrekeningnummer verplicht moeten invoeren. Door gebruikers en goederen in te delen in verschillende groeperingen informatievoorziening gewenst om resultaten per sector uit te kunnen lezen. Gesloten platform voor b2b bedrijven die als gratis gebruiker kunnen deelnemen in community's. Hiermee gebruikers (vlot) inzicht hebben in vraag/aanbod van bedrijven in soortgelijke sectoren en/of interessante gevonden organisaties en goederen. Verwachte omvang van de website is een gebruikersaantal van 17 gebruikers om mee te beginnen. Mogelijkheden om in het eerste jaar uit te breiden naar 60 gebruikers. Graag een overzicht van werkzaamheden en kosten voor het opzetten van een dergelijke website. Tevens jaarlijkse onderhoudskosten, kosten voor dataverkeer en hostingprovider gevraagd.

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Purmerend

Website laten maken bouwkundig adviesbureau

Ik wil graag een website laten maken voor een (nog op te richten) Bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd is in aan-/verkoopkeuringen. De site dient half oktober in de lucht te zijn. Er dienen korte bondige teksten op te komen over de verschillende soorten keuringen die wij aanbieden. Verder met uiteraard een goede vindbaarheid via Google en andere zoekmachines.

Aangevraagd op 06-08-2018 door een klant in Midden-Delfland

Dating website laten maken

Website waar mensen een profiel kunnen aanmaken en persoonlijke berichten kunnen versturen naar andere profielen, algemeen gezegd een datingswebsite. De profielen moeten afgeschermt worden voor bezoekers zonder account en worden geactiveerd na het nemen van een abbonnement voor een bepaalde tijd. In de profielen moet er de mogelijkheid zijn om informatie toe te voegen over en door de gebruiker. Daarnaast moet er ook de mogelijkheid zijn voor profielen om gericht naar andere profielen te zoeken met behulp van filters

Uit onze blog
Inspiratie & Tips