error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wat kost het laten maken van een website?

Je wilt een website laten maken en bent benieuwd naar de kosten. Het is erg afhankelijk van jouw wensen wat een website uiteindelijk gaat kosten. Wil je een informatieve website laten maken of een bedrijfswebsite? Moet de website helemaal gepersonaliseerd zijn of volstaat een template website? Moeten er speciale koppelingen worden gemaakt?

De kosten voor het bouwen van een website kunnen erg verschillen. Daarom is het verstandig om eerst offertes op te vragen en in gesprek te gaan met verschillende webdesigners. Leg ze uit waar je naar op zoek bent, zodat zij een passende offerte kunnen uitbrengen.

Overige website kosten: Domeinnaam, Hosting, CMS

Naast de kosten voor het laten bouwen van de website, zijn er ook maandelijkse of jaarlijkse kosten. Kosten voor het onderhouden van de website, de webhosting en de domeinnaam. Vraag dus goed na bij de verschillende webdesigners wat er allemaal bij de bouw van de website inbegrepen zit en wat niet.

Kosten WordPress website

Ook de kosten voor het maken van een WordPress website kunnen verschillen. Wil je bijvoorbeeld een standaard template of wil je een nieuwe WordPress template laten ontwikkelen? Hoeveel pagina's wil je laten toevoegen? Wil je zelf pagina's en content kunnen aanpassen? Vraag daarom eerst offertes op om erachter te komen welke prijzen webdesigners hanteren.

Kosten professionele website

Het ontwikkelen van een professionele website is een intensief proces. Het design moet worden uitgedacht, gemaakt en omgezet worden naar een werkend geheel. Content zoals teksten, foto's en video's moeten worden gemaakt en toegevoegd. De website moet goed vindbaar zijn in de verschillende zoekmachines, dus de techniek achter de websites moet ook in orde zijn.

Kosten website pakketten

Veel webdesigners bieden ook standaard all-in pakketten aan voor een vaste prijs. Dit kan een goede oplossing zijn als je snel online wilt met een nieuwe bedrijfswebsite. Houd er wel rekening mee dat er ook nog maandelijkse kosten voor het onderhouden van de website bij kunnen komen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Prima site! Ik had van 2 bedrijven echt op korte termijn een aanbieding. Het 3de bedrijf kwam pas na 2,5 week met een aanbieding maar dat was toen niet meer nodig natuurlijk.

Geen toelichting

Goed en snel contact. Werden goede vragen gesteld voordat de aanvraag in de behandeling werd genomen.

Voldoende

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Venlo

Website met betaal methodes

Heb nu een website van strato zelf gebouwd, maar wordt steeds groter en heb meer nodig vooral verschillende betaal methodes die ook vanuit het buitenland werken, zoals mastercard visa enz. Heb eigenlijk alleen dus alle basisdinger nodig de artikelen wil ik er zelf inzetten.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Velsen

Website voor beveiligingsbedrijf

Profi website die makkelijk bewerkbaar is kwa teksten eventueel aanpassen, goed zichtpaar bij zoekmachines, privacy proof coockie melding en contact formulier, Ben zzpér dus simple maar toch profi look graag.

Aangevraagd op 04-10-2018 door een klant in Rotterdam

Website voor Taxibedrijf

Ik heb een taxibedrijf en er moet een website komen die duidelijk, professioneel en goed vindbaar is komen.

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Leiden

Website laten maken

Website voor non-profit doeleinde met grote database en online community platform in lay-out op maat (geen standaard blog of forum vormgeving en lay-out) Er wordt niet op posts gereageerd, alleen ranking aangegeven (keuze uit 3 symbooltje waar telling wordt bijgehouden). Men moet kunnen posten en zoeken(lezen) in database op 3 criteria.

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Website laten maken voor rijschool

Wij willen een nieuw website voor onze rijschool. Daarnaast moet de website ook goed vindbaar zijn via Google. Doordat ik zelf ook weleens les geef ben ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Heb momenteel 4 autos op de weg.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Overbetuwe

Zoekmachine marketing

Website voor nieuwe te starten bedrijf die goed vindbaar moet zijn op internet. Mobiele versie, Zoekmachine marketing

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Overbetuwe

Kunst website laten maken

Hallo, ik wil een website om kunst portfolio op weer te geven. Veel werken en zelf werk kunnen toevoegen. Werk in portfolio in verschillende categorien. Doorklikken naar een pagina met gehele afbeelding en beschrijving. Blog pagina, contact, about en full screen image home page. Responsive. Ontwerp moet er strak uitzien, het werk moet de aandacht trekken.

Aangevraagd op 04-09-2018 door een klant in Almelo

Websites maken

Ik heb op dit moment 3 a 4 websites nodig voor verschillende bedrijven van mij.

Aangevraagd op 23-08-2018 door een klant in Putten

Offerte volledige website

Graag een offerte voor een volledige website met +/- 6 bladen zoals; wie zijn we, over ons etc. Daarnaast graag hulp bij uitzoeken afbeeldingen, herschrijven teksten. Een volledige en volwaardige website dus. Maken van een bedrijfslogo, visitekaartjes, email footer en opmaak van een flyer.

Aangevraagd op 21-08-2018 door een klant in Nieuwegein

Nieuwe site laten maken

Wij willen graag een nieuwe website, die moderner is dan dat we nu hebben. Geen hele speciale eisen, maar voornamelijk een visitekaartje waarop te vinden is wat wij doen.

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Krimpen aan den IJssel

Website laten maken voor vakantiehuizen

Ik zou een website willen waarop mensen een boeking kunnen doen, zoals een vakantiehuisje boeken. Wie kan dit creëren in combinatie met wat tekst en foto's en landelijk goed op google te vinden. (Dus ook nazorg)

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Rotterdam

Website laten maken

Ik zoek iemand die mijn domeinnaam kan vaststellen, een webhostingpakket en iemand die mijn website kan opbouwen in 1. Het gaat hierbij om een bedrijf voor visagie, decoratieve haarstyling en permanente make-up. Ivm startend bedrijf, zo goed mogelijk, maar ook zo goedkoop mogelijk. Er moet een zakelijke e-mail verbonden zijn aan de website die ik zelf kan verzinnen. De volgende zaken moet ik kunnen doen: Standaard: - prijslijsten, informatie op de site verwerken en foto’s. - privacyverklaring moet op de website komen (hier heb ik geen verstand van). Belangrijk/bijzonder: - Klantgevens veilig opslaan, kunnen inzien en kunnen bewerken betreft avg wet!

Aangevraagd op 09-08-2018 door een klant in Eindhoven

WordPress website laten maken

wil graag een WordPress website met de mogelijkheid voor een blog, (mogelijk ook een webshop). graag eerst even een mail sturen om een afspraak te maken.

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Dantumadiel

Website laten maken voor sloepverhuur

Watersport. Sloepverhuur. simpele website. graag na 5 uur contact opnemen.

Aangevraagd op 06-08-2018 door een klant in Harderwijk

Website laten maken

Ik wil een website op zetten voor werkgevers en zzp’ers. Ik zat te denken aan een wordpress site

Uit onze blog
Inspiratie & Tips