error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Tevreden zakelijke gebruikers

Arboned KLM Basic Fit Loods 5 PostNL Rabobank

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 4 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Offerteaanvragen

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Smallingerland

Webshop laten maken

B2B webshop - internationaal - 5 productgroepen - elke groep max 10 subgroepen - elke subgroep max 100 artikelen - alle moderne betaalsystemen - downloadable datasheets - Talen: NL, DE, EN, FR, IT, ES,

Rubrieken: Webshop Maken Webshop Bouwer

Aangevraagd op 08-10-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen webshop

Ik heb een webshop in babyspullen. Ik ben benieuwd wat het kost om deze te vernieuwen. Ik heb veel in de webshop zelf gedaan. Ik doe momenteel al marketing campagnes.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen webshop

Mijn zus en ik gaan een baby- en kinderkleding winkel openen met in de toekomst wellicht een uitbreiding naar kamertjes en overige accessoires. Wij zijn op zoek naar iemand die een webshop kan opzetten zonder de producten, wanneer het ontwerp af is zullen wij de website verder zelf beheren en invullen. Het is van belang dat de klant door het geven van genoeg voerkeuren zoals kleur en maat bij de juiste artikelen terecht komen.

Rubrieken: Website Laten Maken Webshop Kosten Webshop Maken

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Den Haag

Website laten bouwen

IK ZOEK IEMAND DIE EEN WEBSHOP KAN BOUWEN MET EEN EEN SOORT CROWD FUNDING SYSTEEM DIE GEINTREGEERD KAN WORDEN IN DE WEBSHOP. GRAAG PRIJS OPGAVE.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken

Aangevraagd op 30-09-2018 door een klant in Heerlen

Website laten maken

hallo ik ben heb een website in gedachten wat ik wil hebben net zoals deze site https://xxx liefst nog mooier. Ik weet niet of jullie mij hier mee kunnen helpen zoja wat zijn de kosten hiervan en hoelang duurt het voor ik online er mee aan de slag zou kunnen. Wij willen starten met 5 producten.

Rubrieken: Website Laten Maken Webshop Kosten Webshop Maken

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Zoetermeer

Ontwikkelen webshop

ik ben vorig jaar mijn onderneming gestart en wil nu de volgende stap nemen. Ik laat me graag informeren hoe ik mijn webshop zal gaan inrichten en wat daarvan de kosten zijn.

Rubrieken: Webshop Maken Webshop Bouwer

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Amsterdam

Ontwikkelen webshop

Ik wil graag een webshop voor schoenen. Ik verkoop heren en dames schoenen. Deze komen uit Italië. Ik heb meerdere winkels gehad en heb nu nog 1 winkel in Amsterdam Oost. Deze webshop moet duidelijk, professioneel en van deze tijd zijn.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken Webshop Bouwer

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Diemen

Gift shop bouwen

Wij hebben een gift shop in Amsterdam en willen graag een webshop beginnen voor de winkel./ we hebben 2 winkels op de Haarlemmerdijk. Onze doelgroep bestaat grotendeels uit toeristen en moet ook in het Engels, wellicht Frans, etc.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken Webshop Bouwer

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Nijkerk

Ontwikkelen webshop

Wij verkopen velgen en bijproducten. Momenteel verkopen wij via Social Media en marktplaats. Wij verkopen dit aan huis en hebben een opslagplaats. Doormiddel van de webshop willen wij Hiernaast heb ik een VOF met een collega van mij en daar hebben we al een webshop live.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Zoetermeer

Website laten bouwen met betaalmodulen

Wil een advertentie website laten bouwen met betaalmodulen en de optie om advertenties te plaatsen. Graag een ervaren website bouwer die aantoonbare ervaring heeft met advertentie sites. Het gaat om de verkoop van gebruikte onderdelen. Ik heb meerdere domeinnamen geregistreerd.

Rubrieken: Website Laten Maken Webshop Maken Website Laten Bouwen

Aangevraagd op 13-09-2018 door een klant in Amersfoort

Webwinkel laten maken

Wij willen graag een webwinkel voor zo'n 100.000 artikelen met foto's. Link met Postnl, Accountview en Ideal/Omnikassa 2.0 zijn belangrijk. Tevens moet ik zelf 2 wekelijks de data updaten dmv een XLS bestand. De site zelf zal ik laten onderhouden door mijn eigen webdesigner.

Rubrieken: Website Laten Maken Webshop Maken Webdesign

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Montferland

Webshop kledingwinkel maken

Graag begin ik een webwinkel m.b.t. dameskleding en meisjeskleding. Zijn jullie gespecialiseerd in het maken van webshops voor de verkoop? Mijn voorkeuren zijn eventueel dat ik de voorraden kan bijhouden, speciale acties/kortingen kan toevoegen, foto's kan plaatsen minimaal drie foto's per artikel. Mijn eigen voorkeuren kan aangeven, graag wel op advies van jullie, site goed te lezen is op een tablet en mobiel, etc. Zetten jullie de webshop helemaal in mekaar? Er moeten een goede CMS achter waardoor ik de webshop zelf kan aanpassen. Wij hebben al iemand die de logo is aan het ontwerpen. Wij zijn momenteel met leveranciers in gesprek.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken Webshop Beginnen

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Capelle aan den IJssel

Website laten maken

wij zijn een instelling en zijn opzoek naar een nieuwe website. Voor de aanvullende diensten die wij aanbieden. Graag moet de website binnen 6 weken live. foto's en teksten kunnen aangeleverd worden.

Rubrieken: Website Laten Maken Webshop Maken

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Pijnacker-Nootdorp

Webshop laten maken

Een webshop met beddengoed en met leasen/huren er van. wij denken aan Woocommerce. Beschikbare datasheet van Lightspeed moet in te laden zijn ( 14.000 artikelen. foto's uit Lightspeed moeten ook worden geïmporteerd. Filters moeten geïntegreerd worden in de datasheet, Waar hosten?, Onderhoud?, Seo teksten? Wij hebben ook een fysieke winkel in Pijnacker.

Rubrieken: Webshop Kosten Webshop Maken Design Webshop

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Velsen

Webshop laten maken

simpele webshop met mogelijkheid tot ideal betaling.

Rubrieken: Webshop Maken Webshop Beginnen

Webshop pakketten of maatwerk webshop maken

Vaak bieden webshop professionals verschillende pakketten aan. Een basispakket met een template waar jouw webshop in gemaakt wordt. Een professioneel pakket, waar een nieuw design wordt gemaakt en jouw webwinkel uniek gemaakt wordt. Of een maatwerk pakket, voor webwinkels op maat. De webwinkel wordt dan compleet nieuw gemaakt met een eigen design.

De webdesigners kunnen je goed adviseren welke oplossing voor jouw webshop geschikt zal zijn. Het is erg afhankelijk van jouw wensen wat voor soort webshop oplossing gekozen gaat worden. Vraag de webdesigners of zij ook met verschillende pakketten werken. Als je een grote professionele webshop wilt, zul je toch moeten kiezen voor een webshop die speciaal voor jou gemaakt is.

Magento of WooCommerce webshop maken?

Er is verschillende software om je webshop in te laten maken. Magento en WooCommere zijn veelgebruikte oplossingen en veel webshops draaien op deze software. Allebei de systemen hebben voor- en nadelen. Afhankelijk van jouw wensen en de voorkeur van de webdesigners kan voor een bepaalde software gekozen worden. Vraag dus goed na aan de webshop expert welke software er gebruikt gaat worden en waarom.

Webshop goed vindbaar in google

Je wilt natuurlijk wel dat je klanten jouw producten online goed kunnen vinden. Veel webdesign bureaus kunnen jou ook adviseren en helpen met de groei van jouw webshop. Ze kunnen je helpen met de online marketing om jouw producten bij je doelgroep onder de aandacht te brengen.


Plaatsen

Rubrieken

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een webdesigner?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

De verschillen tussen SEO en SEA

SEO en SEA zijn erg belangrijk voor het krijgen van bezoekers op jouw website.✅ Maar wat zijn SEO en SEA precies? En wat zijn de verschillen hiertussen?

Lees meer

Website kopen

Voor het kopen van een website is het belangrijk dat je een vergelijking maakt tussen website bouwer✅. Website kopen, vergelijken en kiezen kan via Offerte.nl✅

Lees meer

Webdesigner

Ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een webdesigner!✅

Lees meer