error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Webshop pakketten of maatwerk webshop maken

Vaak bieden webshop professionals verschillende pakketten aan. Een basispakket met een template waar jouw webshop in gemaakt wordt. Een professioneel pakket, waar een nieuw design wordt gemaakt en jouw webwinkel uniek gemaakt wordt. Of een maatwerk pakket, voor webwinkels op maat. De webwinkel wordt dan compleet nieuw gemaakt met een eigen design.

De webdesigners kunnen je goed adviseren welke oplossing voor jouw webshop geschikt zal zijn. Het is erg afhankelijk van jouw wensen wat voor soort webshop oplossing gekozen gaat worden. Vraag de webdesigners of zij ook met verschillende pakketten werken. Als je een grote professionele webshop wilt, zul je toch moeten kiezen voor een webshop die speciaal voor jou gemaakt is.

Magento of WooCommerce webshop maken?

Er is verschillende software om je webshop in te laten maken. Magento en WooCommere zijn veelgebruikte oplossingen en veel webshops draaien op deze software. Allebei de systemen hebben voor- en nadelen. Afhankelijk van jouw wensen en de voorkeur van de webdesigners kan voor een bepaalde software gekozen worden. Vraag dus goed na aan de webshop expert welke software er gebruikt gaat worden en waarom.

Webshop goed vindbaar in google

Je wilt natuurlijk wel dat je klanten jouw producten online goed kunnen vinden. Veel webdesign bureaus kunnen jou ook adviseren en helpen met de groei van jouw webshop. Ze kunnen je helpen met de online marketing om jouw producten bij je doelgroep onder de aandacht te brengen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

supersnelle service!

Prima, mijn nieuwe website is momenteel in aanbouw. Even afwachten nu dus.

Ik kreeg netjes 4 keer een offerte.

Goed werk

Geen toelichting

snelle en accurate service.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Smallingerland

Webshop laten maken

B2B webshop - internationaal - 5 productgroepen - elke groep max 10 subgroepen - elke subgroep max 100 artikelen - alle moderne betaalsystemen - downloadable datasheets - Talen: NL, DE, EN, FR, IT, ES,

Aangevraagd op 08-10-2018 door een klant in Tilburg

Ontwikkelen webshop

Ik heb een webshop in babyspullen. Ik ben benieuwd wat het kost om deze te vernieuwen. Ik heb veel in de webshop zelf gedaan. Ik doe momenteel al marketing campagnes.

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen webshop

Mijn zus en ik gaan een baby- en kinderkleding winkel openen met in de toekomst wellicht een uitbreiding naar kamertjes en overige accessoires. Wij zijn op zoek naar iemand die een webshop kan opzetten zonder de producten, wanneer het ontwerp af is zullen wij de website verder zelf beheren en invullen. Het is van belang dat de klant door het geven van genoeg voerkeuren zoals kleur en maat bij de juiste artikelen terecht komen.

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Den Haag

Website laten bouwen

IK ZOEK IEMAND DIE EEN WEBSHOP KAN BOUWEN MET EEN EEN SOORT CROWD FUNDING SYSTEEM DIE GEINTREGEERD KAN WORDEN IN DE WEBSHOP. GRAAG PRIJS OPGAVE.

Aangevraagd op 30-09-2018 door een klant in Heerlen

Website laten maken

hallo ik ben heb een website in gedachten wat ik wil hebben net zoals deze site https://xxx liefst nog mooier. Ik weet niet of jullie mij hier mee kunnen helpen zoja wat zijn de kosten hiervan en hoelang duurt het voor ik online er mee aan de slag zou kunnen. Wij willen starten met 5 producten.

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Zoetermeer

Ontwikkelen webshop

ik ben vorig jaar mijn onderneming gestart en wil nu de volgende stap nemen. Ik laat me graag informeren hoe ik mijn webshop zal gaan inrichten en wat daarvan de kosten zijn.

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Amsterdam

Ontwikkelen webshop

Ik wil graag een webshop voor schoenen. Ik verkoop heren en dames schoenen. Deze komen uit Italië. Ik heb meerdere winkels gehad en heb nu nog 1 winkel in Amsterdam Oost. Deze webshop moet duidelijk, professioneel en van deze tijd zijn.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Diemen

Gift shop bouwen

Wij hebben een gift shop in Amsterdam en willen graag een webshop beginnen voor de winkel./ we hebben 2 winkels op de Haarlemmerdijk. Onze doelgroep bestaat grotendeels uit toeristen en moet ook in het Engels, wellicht Frans, etc.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Nijkerk

Ontwikkelen webshop

Wij verkopen velgen en bijproducten. Momenteel verkopen wij via Social Media en marktplaats. Wij verkopen dit aan huis en hebben een opslagplaats. Doormiddel van de webshop willen wij Hiernaast heb ik een VOF met een collega van mij en daar hebben we al een webshop live.

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Zoetermeer

Website laten bouwen met betaalmodulen

Wil een advertentie website laten bouwen met betaalmodulen en de optie om advertenties te plaatsen. Graag een ervaren website bouwer die aantoonbare ervaring heeft met advertentie sites. Het gaat om de verkoop van gebruikte onderdelen. Ik heb meerdere domeinnamen geregistreerd.

Aangevraagd op 13-09-2018 door een klant in Amersfoort

Webwinkel laten maken

Wij willen graag een webwinkel voor zo'n 100.000 artikelen met foto's. Link met Postnl, Accountview en Ideal/Omnikassa 2.0 zijn belangrijk. Tevens moet ik zelf 2 wekelijks de data updaten dmv een XLS bestand. De site zelf zal ik laten onderhouden door mijn eigen webdesigner.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Montferland

Webshop kledingwinkel maken

Graag begin ik een webwinkel m.b.t. dameskleding en meisjeskleding. Zijn jullie gespecialiseerd in het maken van webshops voor de verkoop? Mijn voorkeuren zijn eventueel dat ik de voorraden kan bijhouden, speciale acties/kortingen kan toevoegen, foto's kan plaatsen minimaal drie foto's per artikel. Mijn eigen voorkeuren kan aangeven, graag wel op advies van jullie, site goed te lezen is op een tablet en mobiel, etc. Zetten jullie de webshop helemaal in mekaar? Er moeten een goede CMS achter waardoor ik de webshop zelf kan aanpassen. Wij hebben al iemand die de logo is aan het ontwerpen. Wij zijn momenteel met leveranciers in gesprek.

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Capelle aan den IJssel

Website laten maken

wij zijn een instelling en zijn opzoek naar een nieuwe website. Voor de aanvullende diensten die wij aanbieden. Graag moet de website binnen 6 weken live. foto's en teksten kunnen aangeleverd worden.

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Pijnacker-Nootdorp

Webshop laten maken

Een webshop met beddengoed en met leasen/huren er van. wij denken aan Woocommerce. Beschikbare datasheet van Lightspeed moet in te laden zijn ( 14.000 artikelen. foto's uit Lightspeed moeten ook worden geïmporteerd. Filters moeten geïntegreerd worden in de datasheet, Waar hosten?, Onderhoud?, Seo teksten? Wij hebben ook een fysieke winkel in Pijnacker.

Aangevraagd op 30-08-2018 door een klant in Velsen

Webshop laten maken

simpele webshop met mogelijkheid tot ideal betaling.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips