error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Betaalbare en professionele webshop bouwers

Wil je een professionele webwinkel beginnen of wil je jouw huidige webwinkel laten vernieuwen? Laat je webshop dan door een professionele website bouwer ontwikkelen. Jouw webwinkel moet er professioneel uitzien en bovendien veilig zijn voor jouw klanten. Zorg er dus voor dat je webwinkel aan de laatste webstandaarden voldoet.

Wat kost een webshop bouwen?

De kosten van een webshop zijn afhankelijk van jouw wensen. Wil je een simpele of uitgebreide webwinkel? Moeten er speciale koppelingen worden gemaakt? Bespreek jouw webshop wensen met de webshop bouwers en zij kunnen je perfect adviseren.

Webshop bouwers met ervaring

De webdesign bureaus die bij ons zijn aangesloten, hebben veel ervaring met het bouwen van professionele webshops en websites. Vraag ze naar hun portfolio en bekijk wat zij al allemaal hebben gemaakt. Bespreek met de webdesigners wat jouw wensen zijn voor je webwinkel. Zo kunnen zij jou goed adviseren. Welke webwinkel software gaat er gebruikt worden en waarom?

De webshop bouwers kunnen jou ook helpen bij het opzetten van een online marketingstrategie, om jouw product en webshop uiteindelijk onder de aandacht van jouw klanten te brengen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

Onze webdesigner was veels te duur en moeilijk bereikbaar. Zodoende gingen wij op zoek of het beter (en met een beetje geluk goedkoper) kon. Dezelfde dag nog 3 offertes ontvangen en alle 3 waren goedkoper dan onze huidige partij! Bedankt

Ik kreeg netjes 4 keer een offerte.

supersnelle service!

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 23-10-2018 door een klant in Lisse

Magento webshop bouwen

Wij hebben een Magento shop maar moeten naar Magento 2 migreren of naar WooCommerce. Graag een advies met mogelijkheden kosten De standaard huidige kosten zijn 200,- pm exclusief de vragen of wat aan te passen. Ik heb 4 a 5000 producten.

Aangevraagd op 22-10-2018 door een klant in Bergen

Opzetten webshop

Ik heb hulp nodig met het opzetten van engelstalige dropshop website voor zelfhulp boeken daarnaast ook hulp nodig met het vinden van een boekensupllier ik heb al wat mogelijke potentiële supliers gekeken

Aangevraagd op 18-10-2018 door een klant in Smallingerland

Webshop laten maken

B2B webshop - internationaal - 5 productgroepen - elke groep max 10 subgroepen - elke subgroep max 100 artikelen - alle moderne betaalsystemen - downloadable datasheets - Talen: NL, DE, EN, FR, IT, ES,

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Zoetermeer

Ontwikkelen webshop

ik ben vorig jaar mijn onderneming gestart en wil nu de volgende stap nemen. Ik laat me graag informeren hoe ik mijn webshop zal gaan inrichten en wat daarvan de kosten zijn.

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Amsterdam

Ontwikkelen webshop

Ik wil graag een webshop voor schoenen. Ik verkoop heren en dames schoenen. Deze komen uit Italië. Ik heb meerdere winkels gehad en heb nu nog 1 winkel in Amsterdam Oost. Deze webshop moet duidelijk, professioneel en van deze tijd zijn.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Diemen

Gift shop bouwen

Wij hebben een gift shop in Amsterdam en willen graag een webshop beginnen voor de winkel./ we hebben 2 winkels op de Haarlemmerdijk. Onze doelgroep bestaat grotendeels uit toeristen en moet ook in het Engels, wellicht Frans, etc.

Aangevraagd op 29-08-2018 door een klant in Zaanstad

Webshop voor scooters

Ik ben opzoek naar een nieuwe webshop. Ik heb ook een fysieke winkel. Wij verkopen scooters, helmen, sloten, accessoires, etc.

Aangevraagd op 23-08-2018 door een klant in Utrecht

Webshop bouwen

Relatief eenvoudige webshop (mag hosted zijn) voor retail producten. Belangrijk: maatwerk component m.b.t. betalen van de klant, hier is een API document voor. 1. Graag mogelijkheden en kosten ontwikkelen webshop 2. Kosten invoegen betaal component Tussen de 100 en de 200 producten. High end electronica producten, zonnebrillen, etc.

Aangevraagd op 22-08-2018 door een klant in Oud-Beijerland

Webshop kledingmerk

Webshop voor kledingmerk. paypal, ideal, creditcard. Social media Optie (om later) wereldwijd te verzenden. (niet vanaf het begin per se nodig) pop-up met kortingscode voor 1e bestelling mobiele versie voor telefoon Nieuwsbrief in het begin gaat het om 5 producten en later worden het er meer

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in Rotterdam

Webshop voor drukkerij

Ik heb een webshop nodig voor mijn drukkerij bedrijf, ik bedruk flyers, visitekaartjes, banners, etc. graag met ideal module. ik vind het fijn om mijn aanbod en prijzen te kunnen aanpassen

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Veldhoven

Website ontwikkelen

wil graag een website waarop het beste afslank/dieet methode wordt voorgesteld. domeinnaam: is al in bezit

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Purmerend

Website laten maken bouwkundig adviesbureau

Ik wil graag een website laten maken voor een (nog op te richten) Bouwkundig adviesbureau dat gespecialiseerd is in aan-/verkoopkeuringen. De site dient half oktober in de lucht te zijn. Er dienen korte bondige teksten op te komen over de verschillende soorten keuringen die wij aanbieden. Verder met uiteraard een goede vindbaarheid via Google en andere zoekmachines.

Aangevraagd op 08-08-2018 door een klant in Ridderkerk

Webshop laten maken

Hallo, wij willen nu graag een basic B2B webshop voor al onze zakelijk klanten. De b2b webshop moet een webshop zijn waar onze b2b klanten grote hoeveelheden kunnen bestellen. Uiteraard tegen een betere prijs. Denk aan klanten zoals, Hotels, etc.

Aangevraagd op 07-08-2018 door een klant in Amsterdam

Webshop for fashion product

I want a webshop to sell fashion products with a slideshow header on top in multilanguage and multicurrency. 39.000 followers on instagram

Aangevraagd op 06-08-2018 door een klant in Hulst

Website omzetten

Wij zijn eigenaar van de webshop xxx en willen deze omzetten naar Magento 2. Graag een offerte op basis van onze bestaande webshop.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips