error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Webdesign bureaus

Nederland telt een groot aantal webdesign bureaus dat zich bezighoudt met het vormgeven en ontwikkelen van websites. Hoe maak je hieruit een keuze? Wij hebben al een selectie van professionele webdesigners gemaakt waar je uit kunt kiezen. Vul het formulier in en kom in contact met 3 ervaren webdesigners.

Webdesign vs Webdevelopment

Onder webdesign valt het ontwerpen en vormgeven van de website. Het daadwerkelijk omzetten van het ontwerp naar een werkbaar geheel wordt webdevelopment of webontwikkeling genoemd. De webdesign bureaus die bij ons zijn aangesloten zijn gespecialiseerd in zowel het vormgeven als het ontwikkelen.

Ben je zelf een webdesigner?

Heb jij ervaring met het vormgeven en ontwikkelen van websites en ben je op zoek naar nieuwe klanten? Via Offerte.nl kom je in contact met potentiële nieuwe klanten die graag een website willen laten maken. Meer weten? Meld je aan als webdesigner

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

De webdesigners hebben prima offertes geleverd. Allemaal een stuk scherper dan verwacht. Wij hebben inmiddels ook al een paar complimenten over de nieuwe site ontvangen

Fijn direct offertes

Voor onze website zochten wij een webdesigner. Het was allemaal in no-time geregeld.

Geen toelichting

Geen toelichting

Prima, mijn nieuwe website is momenteel in aanbouw. Even afwachten nu dus.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 01-10-2018 door een klant in Rotterdam

Ontwikkelen website

Wij zoeken een partij die ons website kan designer. De hoofdpagina is er al, maar de overige pagina's moeten in dezelfde huisstijle worden gedesignd. Op dit moment wordt er via drupal ontwikkeld.

Aangevraagd op 24-09-2018 door een klant in Overbetuwe

Kunst website laten maken

Hallo, ik wil een website om kunst portfolio op weer te geven. Veel werken en zelf werk kunnen toevoegen. Werk in portfolio in verschillende categorien. Doorklikken naar een pagina met gehele afbeelding en beschrijving. Blog pagina, contact, about en full screen image home page. Responsive. Ontwerp moet er strak uitzien, het werk moet de aandacht trekken.

Aangevraagd op 16-09-2018 door een klant in Amersfoort

Laten bouwen van site

Ik wil graag gewoon een simpele website met wat foto’s contactgegevens. Het moet wel een professionele webiste zijn. Logo heb ik al. Graag ook wat ondersteuning met tekstschrijven. Fotos heb ik al.

Aangevraagd op 13-09-2018 door een klant in Amersfoort

Webwinkel laten maken

Wij willen graag een webwinkel voor zo'n 100.000 artikelen met foto's. Link met Postnl, Accountview en Ideal/Omnikassa 2.0 zijn belangrijk. Tevens moet ik zelf 2 wekelijks de data updaten dmv een XLS bestand. De site zelf zal ik laten onderhouden door mijn eigen webdesigner.

Aangevraagd op 01-08-2018 door een klant in Vianen

Webdesign voor transportbedrijf

Voor mijn transportbedrijf ben ik opzoek naar een websiteontwerper

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Ouder-Amstel

Bestaande site redesign

Bestaande website opnieuw opbouwen. Leerkrachten van basisscholen melden zich aan (registratie)/loggen in en krijgen zo een gemeentepagina te zien van de gemeente waarin ze lesgeven. Op de pagina staan een paar links naar VIMEO filmpjes.

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Nieuwe huisstijl

We willen graag een nieuwe website voor een nieuwe praktijk. Onze hoofdlocatie Hiervoor hebben we een nieuwe website nodig. Huisstijl wordt al gemaakt. We zien graag uw reactie tegemoet.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Nijmegen

Website laten bouwen

Ik wil een website laten bouwen voor mijn bedrijf. Ik wil graag dat er een huisstijl wordt ontwikkeld die bij mijn bedrijf past. Die huisstijl moet uiteraard door heel het webdesign lopen.

Aangevraagd op 19-06-2018 door een klant in Rijswijk

Webdesign

Webdesign voor nieuw model wijnglazen

Aangevraagd op 05-06-2018 door een klant in Amersfoort

creative webdesigner

Ik ben op zoek naar een creatieve webdesigner, die ook verstand heeft van het maken van een database. De huidige site is klaar voor een 'next step'. Kun jij hierbij helpen? (iemand die bekent is met 'scrapen' is een pre)

Aangevraagd op 03-06-2018 door een klant in Berkelland

kunstenaar site

Een kleine internetgalerie van 5 kunstenaars met een pagina algemene informatie, een pagina met informatie + 2-6 schilderijen van elke kunstenaar afzonderlijk en een pagina met een tentoonstellingsagenda + eventuele verdere informatie. De website moet vrij simpel, mooi en duidelijk zijn. Ik wil zelf de website kunnen updaten, foto's en teksten toevoegen. Ik zit zelf te denken aan een 7 tal paginas. De website moet eind juni klaar zijn. Eventueel in 5 talen. Teksten en foto's lever ik zelf aan.

Aangevraagd op 30-03-2018 door een klant in Soest

Overzetten naar wordpress met redesign

mijn website www.xx opgebouwd met joomla wil ik graag in wordpress laten omzetten en wat opgefrisd worden. Ook mag de site gelijk wat opgefrist worden.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips