error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van webdesigners Vergelijk webdesigners →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Site laten bouwen

Van plan om een site te laten bouwen?
Vraag voor het bouwen van een site van te voren een offerte aan.
Ontvang gratis tot wel 5 site bouwers offertes.

Vergelijk de offertes van de site bouwers met elkaar en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Offerte.nl werkt alleen samen met gerenommeerde site bouwers waarbij we kijken naar prijs, snelheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Het aanvragen van site laten bouwen offertes is geheel vrijblijvend

Begin jouw aanvraag

Vergelijk webdesigners →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Vriendelijk te woord gestaan en na verificatie telefoontje had ik binnen 1 minuut al 3 kandidaten die offertes uitbrachten. Super.

Snel en maklek

Geen toelichting

Helaas werd mijn website niet goed gevonden in Google en ik heb zelf niet genoeg kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk hebben wij via Offerte.nl een goede webdesigner gevonden die onze nieuwe site heeft gemaakt en ons ook helpt met de vindbaarheid.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van webdesigners

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk webdesigners
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Groningen

Website laten bouwen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een website kan bouwen voor mijzelf als personal (virtual) assistant. Een simpele en duidelijke website. Ik wil op deze manier mijn services aanbieden. Het moet in het Nederland en in het Engels. Met de teksten ben ik al bezig.

Aangevraagd op 19-09-2018 door een klant in Den Haag

Vastgoed website laten bouwen

Graag willen wij een vastgoed website laten bouwen in Wordpress met een koppeling naar Pararius. Deze koppeling is gratis bij Pararius te verkrijgen. Wij hebben al ideeen hoe deze website er moet komen te zien.

Aangevraagd op 16-09-2018 door een klant in Amersfoort

Laten bouwen van site

Ik wil graag gewoon een simpele website met wat foto’s contactgegevens. Het moet wel een professionele webiste zijn. Logo heb ik al. Graag ook wat ondersteuning met tekstschrijven. Fotos heb ik al.

Aangevraagd op 29-08-2018 door een klant in Maasgouw

Goede prefessionele website laten maken

Een website waar lokale politieke onderwerpen worden besproken. Er moet een goede professionele en gebruiksvriendelijke website komen.

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Amsterdam

Simpele site laten bouwen

Wil graag een simpele website/blog realiseren om mijn hobby's te delen. Fotografie, vastgoed, vakantie & eten. Moet zelf makkelijk te bewerken zijn en voor een redelijke prijs als starter.

Aangevraagd op 26-07-2018 door een klant in Zwolle

Website laten maken inkooporganisatie

We willen graag de website van onze inkooporganisatie laten vernieuwen naar de wensen van deze tijd. De organisatie is gericht op retail. het zou handig zijn als we de site zelf kunnen aanpassen, dwz; teksten en afbeeldingen toevoegen. Hij moet gebruiksvriendelijk zijn. Ook zou het mooi zijn als er een klein webshopje op geplaatst kan worden waarin we de artikelen die voorraadhoudend zijn in ons bedrijf besteld kunnen worden.

Aangevraagd op 26-06-2018 door een klant in Almere

Eenvoudige site

Ik wil een website laten maken voor mijn eenmansbedrijf in coaching en consultancy. Ik wil een eenvoudige en overzichtelijke uitstraling, een koppeling met email/outlook en telefoonnummer, zodat het voor een bezoeker eenvoudig in het gebruik is.

Aangevraagd op 25-06-2018 door een klant in Hilvarenbeek

Nieuwe site dakdekker

Ik ben een dakdekker en ben al 2 jaar voor mezelf bezig. Ik wil graag een professioneel website hebben. Ik heb het eerst zelf geprobeerd maar kom er niet uit. Graag een mooie en strakke website.

Aangevraagd op 05-06-2018 door een klant in Hof van Twente

niewue site

Ik ben opzoek naar een nieuwe. Mijn man en ik doen het samen. Het moet een makkelijk aan te passen website zijn. Zelf foto's kunnen uploaden.

Aangevraagd op 16-05-2018 door een klant in Neder-Betuwe

Ontwikkelen site mobiel

ik start een bedrijf in verkoop van inplakfotoboeken die ikzelf ga ontwerpen en tweedehandsmeubels die ik ga upcyclen ik ga de verkoop regelen via de website en de klanten kunnen enkel via overschrijving betalen. op de website moeten de verschillende producten mooi weergegeven worden met hun specificaties. de website moet een nostalgisch gevoel uitstralen.

Aangevraagd op 04-05-2018 door een klant in Haarlem

Mobile site maken

Wij hebben een nieuw idee voor een vraag en aanbod website en zoeken hiervoor een webbouwer. We willen graag mensen die hulp willen bij de organisatie van een feest en aanbieders die daarbij kunnen helpen samenbrengen op onze nieuwe website. Wij hebben de volgende wensen voor onze site: een grote database (van groot belang) een chatfunctie, bedrijfsprofielen, veilig betaalmethode(Zoals Freelancer.nl of Marktplaats) subcategorieën. Wij beginnen klein maar willen graag verder uitgroeien en zoeken een freelancer die ons op lange termijn kan blijven helpen.

Aangevraagd op 24-04-2018 door een klant in Purmerend

online personal trainer site laten maken

Ik wil graag een professionele website als online personal trainer. Ook wil ik hier graag een web shop in hebben om standaard pakketen te kunnen verkopen. Ik heb momenteel al een website, deze heb ik zelf gemaakt.

Aangevraagd op 23-04-2018 door een klant in Overbetuwe

zelfstandig trouwambtenaar website

Ik wil een website waar ik mezelf voorstel aan zelfstandig trouwambtenaar aan bruidsparen. ik wil een paar pagina's: - een voorstelpagina met 2 foto's en een filmpje - een pagina met kosten en mogelijkheid een offerte aan te vragen - een gastenboek - een pagina met naw-gegevens, kvk-nummer en logo branchevereniging

Aangevraagd op 18-04-2018 door een klant in Smallingerland

Website dakdekker ontwikkelen

wij zijn op zoek naar iemand die voor ons op een professionele manier een website kan maken voor een dakdekker.

Aangevraagd op 16-04-2018 door een klant in Haarlem

installatiesite ontwikkelen

Platform 3 pagina`s foto s toegankelijk voor mobiel Zelf kunnen beheeren

Uit onze blog
Inspiratie & Tips