error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right

Ontvang prijsopgaven van verhuisbedrijven

Vergelijk verhuisbedrijven
 • Ontvang tot 5 offertes op maat
 • Gecertificeerde professionals
 • Gratis & vrijblijvend

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Verhuizer nodig voor uw verhuizing?

Gaat u verhuizen naar een ander bedrijfspand of woning? En zoekt u daar een betrouwbare en betaalbare verhuizers voor? Op Offerte.nl vindt en vergelijk u offertes van erkende verhuis bij u in de buurt om ieder project op tijd en binnen budget uit te voeren. U ontvangt binnen 24 uur 6 offertes met een simpele aanvraag. Kies zelf met welk verhuisbedrijf u in zee gaat. Een verhuizer kunt u voor zowel particuliere als zakelijke projecten inhuren. Gaat het nu om een verhuizing van een bedrijf of van woning? Via Offerte.nl vind u de geschikte verhuizer.

Waar kunt u verhuizers voor inhuren?

Een verhuizersbedrijf kunt u inhuren om verschillende redenen. Heeft u een bedrijf dat van pand gaat verwisselen of verhuist u naar een andere woning. Hier vind u voor elke klus de verhuizer die het beste bij u past.

 • Verhuiswagen huren
 • Verhuizers inhuren
 • Verhuisservice
 • Vervoeren van inboedel
 • In en uitpakken van inboedel
 • Montage en demontage van grote meubels
 • Puin naar vuilstort brengen
 • Verhuislift
 • Internationaal verhuizen

Aanvraag verhuizer met hulp van enkele tips.

Als u een offerte voor een verhuizer wilt aanvragen is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. Hier leest u enkele tips die u helpen om een zo goed mogelijke offerte voor een verhuizer aan te vragen.

 1. Tip 1: Beschrijf duidelijk wat u van de verhuizers nodig heeft.
 2. Tip 2: Wilt u verhuistips? Kijk op ons Pinterestbord.
 3. Tip 3: Via Offerte.nl een gratis offertes aanvragen en ontvangen.
 4. Tip 4: Let naast de prijs ook op andere kwaliteiten.
 5. Tip 5: Zijn er garanties?.
 6. Tip 6: Kies de verhuizer die uw het beste kan verhuizen.

Waarom een verhuisbedrijf inhuren.

Verhuizen is nu eenmaal voor veel mensen een stressvolle situatie. En dat is niet zo gek natuurlijk. U zult ontzettend veel dingen moeten regelen voordat u überhaupt kunt verhuizen. U zult uw post vanaf nu op uw nieuwe adres moeten ontvangen, abonnement moeten wijzigen en adreswijzigingen moeten sturen naar vrienden en familie. Hoe dan ook, u kunt er dus behoorlijk druk mee zijn. En dan heeft u nog niets verhuisd. Om deze redenen kiezen dan ook veel mensen voor een verhuisservice. De verhuizers nemen alle zorgen uit uw handen, zodat u rustig van uw verhuizing kunt genieten.

Tips om zelf verhuizen gemakkelijker te maken?

Wilt u de verhuizing zelf regelen? Hier leest u tips waardoor het verhuizen een stuk gemakkelijker wordt.

 1. Tip 1: Pak de spullen die naar dezelfde kamer moeten na de verhuizing in dezelfde dozen in.
 2. Tip 2: Plaats de dozen bij aankomst meteen in de kamer waar u de spullen wilt hebben. Dit bespaart u veel tijd tijdens het uitpakken en onnodig heen en weer gesjouw.
 3. Tip 3: Label alle dozen die naar dezelfde kamer moeten met een kleur. Geef de nieuwe ruimte dezelfde kleurstikker. Zo weet u en uw helpers waar de dozen neergezet moeten worden.
 4. Tip 4: Maak voordat u uw elektronische apparaten inpakt een foto hoe alle snoeren geplaatst moeten wordt. Dit scheelt u veel uitzoek werk en elektra draden die overblijven.
 5. Tip 5: Geef uw dozen nummers. De belangrijkste dozen die als eerste uitgepakt moeten worden zijn zo gemakkelijker terug te vinden. U hoeft nu niet elke doos open en weer dicht te doen tot u de juiste spullen gevonden heeft.
 6. Tip 6: Maak een overnachtingstas. Vaak ben u na zo’n hele dag verhuizen moe en wilt u niet alles meteen uitpakken. Met een overnachtingtas heeft u in elk geval de benodigde spullen voor de nacht en de volgende dag bij de hand.
 7. Tip 7: Als u geen verhuizers wilt inhuren vraag aan vrienden of ze willen helpen.
 8. Tip 8: Stop breekbare glazen in sokken. De sokken ondersteunen als extra beschermlaag.
 9. Tip 9: Verhuis kostbare dingen zelf. Zo weet u zeker dat deze spullen de verhuizing overleven.
 10. Tip 10: Bij het uitpakken is het verstandig om dit per kamer te doen. Zo houd u het overzichtelijk en als de rommel en dozen u teveel worden kunt u gemakkelijk naar een kamer lopen die al op orde is.

Kosten verhuizing

De kosten verschillen vaak per verhuizing. Maar hoe worden de kosten voor een verhuizing eigenlijk berekend? Normaal gesproken kijkt een verhuisbedrijf naar drie onderdelen wanneer het de kosten wil berekenen. Hieronder staan deze drie onderdelen beknopt omschreven.

Verhuiswagen kosten

De eerste kosten waar een verhuisbedrijf naar kijkt zijn de kosten voor een verhuiswagen. Er wordt natuurlijk eerst van te voren gekeken wat voor verhuiswagen er nodig is. Het is niet nodig om de grootste verhuiswagen naar een verhuizing van een kleine woning te sturen.

Normaal gesproken hebben de meeste verhuisbedrijven verschillende verhuiswagens van verschillende groottes. Daarnaast kunt u ook vaak zelf een verhuiswagen huren. Deze kosten worden vaak direct opgenomen.

Verhuizers kosten

Voor het verhuizen zult u uiteraard ook mankracht nodig hebben. U zult veel spullen moeten sjouwen en dat doet natuurlijk niet alleen. Indien u verhuizers wil inhuren, dan zullen daar uiteraard ook kosten voor worden berekend.   Normaal gesproken wanneer u geen verhuizers wil inhuren, huurt u alleen de auto en de bestuurder. Alles wat daar extra aan mankracht bijkomt zijn de extra kosten voor de verhuizers. Vaak wordt het uurloon per verhuizer dan berekend.

Kilometer kosten

Naast het inladen en de verhuiswagen zal de inboedel natuurlijk ook vervoert moeten worden. Elke kilometer telt wanneer u gebruik maakt van een verhuiswagen. Vanaf het moment dat de verhuiswagen vertrekt, zal de meter lopen. En totdat de verhuiswagen weer terug op zijn plek is, zal de meter stoppen. Vaak betaalt u een bepaald tarief per gereden kilometer.

Offerte aanvragen?

Bent u erachter gekomen dat u het verhuizen van uw inboedel toch wilt uitbesteden? Dan wilt u natuurlijk wel van te voren weten wat ongeveer de kosten zullen zijn voor het verhuizen van uw inboedel en het huren van verhuizers. Maar hoe komt u hier het beste achter?   Offertes aanvragen is eigenlijk de beste manier om achter de kosten van een verhuisbedrijf te komen. Door offertes aan te vragen krijgt u namelijk een goed beeld van de kosten die een verhuisbedrijf voor het verhuizen vragen. Daarnaast kunt u de offertes met elkaar vergelijken en zo veel geld besparen. Via Offerte.nl ontvangt u binnen 24 uur, 6 offertes van verschillende verhuisbedrijven.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Checklist verhuizen

Checklist verhuizen, wat moet ik allemaal doen als ik ga verhuizen? Het beste is dat u een Checklist verhuizen maakt! Checklist verhuizen is handig

Lees meer

Ben jij zelf een verhuisbedrijf?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.