FAQ Partners

Vind alle antwoorden op jouw vragen in onze FAQ.
Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.
 • Hoe start ik mijn deelname?
  Vul je gegevens bovenaan deze pagina in. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail en wij nemen contact met je op om jou en je bedrijf te leren kennen.
 • Hoeveel offerteaanvragen kan ik verwachten?
  Het aantal offerteaanvragen dat je ontvangt is onder andere afhankelijk van jouw vakgebied, regio en prijs. Neem telefonisch contact 020 - 895 17 09 met ons op voor een schatting van het aantal te verwachten offerteaanvragen.
 • Worden de aanvragen gecontroleerd?
  Ja, alle binnenkomende aanvragen worden eerst gebeld voordat wij deze doorzetten. Wanneer de aanvraag voldoet aan onze kwaliteitseisen, sturen we deze direct door naar partners die bij de aanvraag passen.
 • Wat is de prijs per offerteaanvraag?
  De prijs per offerteaanvraag verschilt per categorie en dienst. Stuur ons een mailtje via info@offerte.nl of bel ons op 020 - 895 17 09 voor een prijsopgave.
 • Hoe kan ik de aanvrager bereiken?
  Je krijgt van ons de contactgegevens van de aanvrager. Telefoon, e-mailadres en/of WhatsApp nummer.
Als partner van Offerte.nl

Versterking is onderweg

Als partner van Offerte.nl zorgen we voor jouw zaak alsof het die van ons is. Jij focust op de kern van je bedrijf en wij reiken je nieuwe klanten aan. Krijg toegang tot de beste tools, een overzichtelijk dashboard en een toegewijd team aan matchmakers die dag en nacht voor je klaar staan.

Bekend van
AD Radio Veronica RTL
Onze laatste artikelen
Trustpilot