error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →

Uurloon schoonmaakster, vraag hier offertes aan

Laatste update:

Wat is het uurloon voor schoonmaakster?

Heb jij al een hulp? Een vraag die steeds vaker gesteld wordt wanneer je over de 30 bent. Maar nee ik heb nog geen schoonmaakhulp. Ik zou het wel willen maar wat is het uurloon van een schoonmaakster en waar kan een ik een goede schoonmaakhulp vinden?

Waar u bij het uurloon op moet letten

Wat als een schoonmaakhulp haar werk niet goed doet? En is het normaal om wel of geen vakanties door te betalen? Dit zijn enkele vragen die op kunnen komen bij het overwegen van een schoonmaakhulp in te huren. Het is daarom van belang om je in te lezen over onder andere de rechten van een schoonmaakster en hoe makkelijk, gratis en snel het is geregeld wanneer je gebruik maakt van Offerte.nl

Wanneer een schoonmaakhulp maximaal 3 dagen per week wordt ingehuurd door een particulier voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden en schoonmaak taken dan valt de schoonmaakhulp onder de Regeling dienstverlening aan Huis. Een voorbeeld van de werkzaamheden die bij de beschrijving schoonmaakhulp horen.

  1. Schoonmaken
  2. Wassen
  3. Strijken
  4. Koken
  5. etc.

Wanneer u een schoonmaakhulp inhuurt is die weliswaar niet bij u in loondienst. Maar er is wel sprake van een arbeidsovereenkomst. Voor de rechtsgeldigheid van deze overeenkomst, kan deze mondeling maar ook schriftelijk zijn. Uit deze overeenkomst vloeren rechten voort voor de schoonmaakhulp. Dit betekend dat de schoonmaakhulp recht heeft op betaling van het minimumloon, een vakantietoeslag van 8 procent, doorbetaalde vakantie, uitbetaling bij ziekte en nog meerdere rechten. In dit artikel van Journalist Agnes van Brussel vindt u nog meer informatie erover.

Uurloon schoonmaakster

Wat is nou het uurloon van een schoonmaakster? Het uurloon van een schoonmaakster in Nederland zit tussen de 10 euro tot 10 euro per uur. Van uitgaand van een wettelijk gestelde minimumloon van rond de 9 euro en de overige vergoedingen eindig je in de zojuist genoemde prijscategorie van 10 euro tot 15 euro.

Plichten schoonmaakhulp

Wanneer je als particulier netjes aan de regels van de Regeling dienstverlening aan huis hebt gehad, dan zit u veilig. De schoonmaakhulp heeft zijn of haar kant ook plichten. Het opgeven van zijn of haar inkomsten aan de belastingdienst. De praktijk wijst uit, dat in de regelmaat vaak geen belasting opgave wordt gedaan door schoonmaakhulp. Daarnaast is het de plicht van de schoonmaakhulp om zich te houden aan de afspraken van de overeenkomst. Om onduidelijkheid te voorkomen is het aan te raden om deze overeenkomst schriftelijk optie stellen of de taken schriftelijk vast te stellen.

Kies voor makkelijk maar goed

Nu het u duidelijk is wat het inhoudt wat het uurloon is van een schoonmaakster, is de enige vraag die nog rest: Hoe werkt het? Hoe kun je voor makkelijk maar ook goed kiezen? Dit kan in een paar enkele eenvoudige stappen via Offerte.nl. Via offerte.nl vindt u makkelijk en snel uw schoonmaakhulp uit de regio. Professionals die uw zakelijke maar ook particuliere schoonmaak opdrachten uitvoeren met vakmanschap en naar tevredenheid.

Offerte.nl is een website dat mensen die opzoek zijn naar een schoonmaakhulp en de schoonmakers met elkaar in contact brengt. U als bedrijf of particulier ontvangt binnen 24 uur 4 offertes van schoonmakers uit uw regio. Waarnaar u de keuze hebt om het schoonmaakbedrijf of uw schoonmaakhulp te kiezen dat uw schoonmaakwerk het beste kan doen. En dit allemaal gratis, vrijblijvend en snel. Hieronder een opsomming van de simpele stappen die u moet ondernemen om uw schoonmaakhulp te vinden via Offerte.nl

  1. Ga naar Offerte.nl
  2. Typ in de zoekbalk: Schoonmaakbedrijf
  3. Typ in de 2e zoekbalk uw postcode
  4. Vul het formulier in
  5. Druk op offertes ontvangen.

In deze 5 makkelijke stappen hebt u binnen 24 uur 5 offertes om uw schoonmaakwerk te laten doen of uw ideale schoonmaakhulp te vinden.

Risico zwartwerkende schoonmaakhulp

Aan het werkverschaffing aan zwartwerkende schoonmaakhulp zit een risico. Het is ook iets waar de politie actief mee bezig is. Onlangs was er nog een nieuwsbericht over een politie actie in Amsterdam. Daar was de politie zwartwerkende schoonmakers gevolgd en die werden opgepakt in de huizen waar ze illegaal aan het werk waren. Dit koste de werkverleners toen der tijd nog 4000 euro boete per zwartwerkende schoonmaakhulp, wat nu 6000 euro is.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Rubrieken
Gerelateerde artikelen
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij
Lees meer
Schoonmaakwerk Den Haag vind je via Offerte.nl
Lees meer
Schoonmaakhulp gezocht? Offerte.nl helpt jou!
Lees meer
Kantoren schoon laten maken door professionals
Lees meer
schoonmaak werk
Lees meer
Schoonmaker in Amsterdam gezocht? Vraag offertes aan!
Lees meer
Schoonmaker gezocht voor schoonmaakwerk Tilburg?
Lees meer
kantoor schoonmaak amsterdam
Lees meer