error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je geïnteresseerd in meer inlichtingen over een uitvaart in Vaassen? Bij het verlies van een dierbare breekt een emotioneel zware tijd aan. Ondanks deze emoties dienen een aantal praktische zaken rondom het afscheid van je dierbare geregeld te worden. Wordt het bijvoorbeeld een begrafenis of een crematie? In welk uitvaartcentrum in Vaassen moet het afscheid georganiseerd worden? En welk uitvaartcentrum in dag en nacht bereikbaar? Een goede uitvaartverzorger biedt hierbij uitkomst.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger begeleidt nabestaanden bij het afscheid van hun dierbare. Door belangrijke taken over te nemen van de nabestaanden, kunnen zij zich beter focussen op een waardige uitvaart. Taken die een uitvaartverzorger kan verzorgen, zijn: het reserveren van een begraafplaats, de zaken rondom het mortuarium, het aanmaken van een register voor de condoleances, het vervullen van de wensen rond de kist en bloemen, het arrangeren van de rouwkaarten en het opstellen van een rouwadvertentie.

Ontvang vijf offertes van uitvaartverzorgers

Offerte.nl biedt nabestaanden in de gelegenheid om direct in aanraking te komen met de beste uitvaartverzorgers uit de regio. Ook zijn er goedkopere maar toch goede crematie pakketten beschikbaar. Vul nu je postcode en persoonlijke voorkeuren in en ontvang binnen een korte termijn vijf unieke offertes van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Prima, snelle reactie.

snelle reacties nette benadering

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle service en genomen actie. Is prima.

Rubrieken

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 20-10-2018 door een klant in Epe

Begrafenis

Wij willen een zg. eko kist Begraven op Heidepol Wij willen geen telefonische informatie alles per mail

Aangevraagd op 27-07-2018 door een klant in Epe

Crematie

*zijn er vlaggetjes beschikbaar voor aan de auto's/fietsen? *Wat zijn de kosten voor vervoer in een rouwauto? *rond de 50-70 personen (schatting) * kaarten met uitnodiging en kennisgeving *kosten van tekenen register * we willen graag een beeld krijgen van de kosten *er is al een graf