error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer te weten komen over een uitvaart in Sassenheim? Als een dierbare overlijdt, breekt een emotioneel zware tijd aan. Je wereld lijkt even stil te staan, en je voelt emoties van verdriet en woede. Toch moeten er een aantal praktische keuzes worden gemaakt. Wordt het een begrafenis of een crematie? Welk uitvaartcentrum in Sassenheim is het meest geschikt? Wat wordt het budget voor de uitvaart? En hoe moet de uitvaart in het uitvaartcentrum precies verlopen? Een betrokken uitvaartverzorger komt hierbij van pas.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger ondersteunt de nabestaanden bij het gehele traject rondom het afscheid van de dierbare. Door lastige taken uit handen van de nabestaanden te nemen, kunnen zij zich beter richten op de rouwverwerking. Taken die een uitvaartverzorger kan uitoefenen, zijn het opbaren van de overledene, het verzorgen van de rouwkaarten, het plaatsen van een rouwadvertentie, het vastleggen van een begraafplaats, het adviseren over de kist en bloemen en het bieden van ondersteuning bij de rouwverwerking.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl beseft hoe lastig het is om de juiste uitvaartverzorger in de buurt te vinden. Vul daarom nu je persoonlijke gegevens in en ontvang binnen een korte termijn vijf verschillende offertes van uitvaartverzorgers in de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Ik heb n.a.v. mijn formulier, 5 offertes ontvangen. Ik was hier erg tevreden over en kon goed de verschillen zien.

Invullen van het formulier is eenvoudig. Na verzending volgde snel reactie van aanbieders die hulp boden.

Snel een offerte van meerdere partijen ontvangen, mooie oplossingen gehoord en binnen 24 uur waren we eruit. Dank jullie wel voor het passende afscheid dat we hebben mogen nemen.

Geen toelichting

Geen toelichting

Snel doorgestuurd en direct acties van uitvaartondernemers

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Teylingen

Begrafenis regelen

Begrafenis, opbaring in uitvaartcentrum. Rouwkaarten. Verwachting 25-50 mensen. Basis kist. Komende jaren nog niet aan de orde

Aangevraagd op 08-09-2018 door een klant in Teylingen

crematie

Crematie, verwachting binnen 6 maanden 0-25 mensen. Basis kist, locatie overlijden thuis. Niet opbaren, geen rouwkaarten