error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar meer inlichtingen over een uitvaart in Roosendaal? Als een dierbare overlijdt, breekt een emotioneel lastige tijd aan. Je wordt overmand door emoties van verdriet en de wereld lijkt even stil te staan. Toch dienen er een aantal praktische zaken te worden geregeld. Wordt het een crematie of toch liever een begrafenis? Bij welk uitvaartcentrum in Roosendaal moet een begraafplaats worden vastgelegd? Wat zijn de kosten? En hoe moet de uitvaart in het uitvaartcentrum precies plaatsvinden? Een betrokken uitvaartverzorger weet raad.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger ondersteunt de nabestaanden bij het traject rondom het afscheid van de overledene. Dankzij zijn expertise biedt hij duidelijkheid en houvast in een roerige tijd. Bovendien neemt de uitvaartverzorger lastige taken uit handen van de overledene. Voorbeelden hiervan zijn het opbaren van de overledene, het vastleggen van een begraafplaats, het adviseren over de kist en bloemen, het plaatsen van een rouwadvertentie, het verzorgen van de rouwkaarten en het bieden van ondersteuning bij de rouwverwerking.

Offertes voor uitvaartverzorging Roosendaal

Offerte.nl hecht er veel waarde aan dat nabestaanden met de beste uitvaartverzorger in contact komen, om een waardig afscheid van de dierbare te organiseren. Vul nu je persoonlijke gegevens in en ontvang snel vijf verschillende offertes van uitvaartverzorgers uit de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Er werd snel contact opgenomen

Onverwacht goed!

Geen toelichting

Geen toelichting

Goede ervaring. Snelle reacties en uiteindelijk ook 1 van de 5 gekozen.

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 07-10-2018 door een klant in Roosendaal

Kosten crematie

Crematie, niet opbaren. Rouwkaarten. Informatie over kosten gewenst

Aangevraagd op 23-09-2018 door een klant in Roosendaal

Crematie regelen

Crematie, locatie overlijden thuis. Rouwkaarten. Verwachting 25-50 mensen.

Aangevraagd op 11-09-2018 door een klant in Roosendaal

Crematie

Crematie, verwachting binnen 12 maanden. Opbaring Thuis, geen rouwkaarten. Graag meer informatie over de kosten van de crematie

Aangevraagd op 05-08-2018 door een klant in Roosendaal

Crematie zonder kerkelijke dienst

Wij willen geen kerkelijke dienst, Wij hebben een spreker, Wij regelen zelf de inhoud van de uitvaart, inclusief de muziek, Aansluitend aan de crematiedienst een informeel samenzijn in Het Hooihuis of The Lodge (omgeving Roosendaal)

Aangevraagd op 14-05-2018 door een klant in Roosendaal

Begrafenis in de natuur

wil begraven worden in natuurplaats EEXT allen met rouwauto daarnaar toe

Aangevraagd op 12-05-2018 door een klant in Roosendaal

crematie broer

Mijn broer komt binnen enkele dagen te overlijden. Hij woont in Breda en wil daar ook zijn afscheid krijgen. Er is geen groot budget. De groep zal uit 50 max. 60 pers. bestaan, maar bij 25 tot 50 pers. zouden er eventueel toch enkele kunnen staan. Mijn broer wil heel erg graag in een zo'n natuurlijk mogelijke omgeving ter afscheid zijn. Iets waar je naar buiten kunt kijken. Liefst geen groot stedelijk gebouw. Is het mogelijk om in de offerte ook een thuis opbaring op te nemen ter overweging. Als vervoer wil hij de eenvoudigste en goedkoopste vorm. Ik geef mijn emailadres op i.p.v. die van hem. Dus graag de offerte z.s.m. naar mij mailen (zijn zus), waarvoor dank.