error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je graag meer te weten komen over een uitvaart in Rheden? Het organiseren van een uitvaart is niet gemakkelijk. Je voelt je verdrietig door het overlijden van je dierbare, en moet opeens allerlei lastige beslissingen nemen. Wordt het een begrafenis of een crematie? Welk uitvaartcentrum in Rheden past het beste bij de uitvaart? En hoe moet de plechtigheid in het uitvaartcentrum precies verlopen? Een goede uitvaartverzorger komt hierbij van pas.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger ondersteunt de nabestaanden in het gehele traject rondom het afscheid van hun dierbare. De taken die een uitvaartverzorger hierbij kan uitvoeren, zijn zeer uiteenlopend. Het hangt van de persoonlijke wensen van de nabestaanden af. Taken die veel voorkomen, zijn het opbaren van de overledene, het verzorgen van de rouwkaarten, het adviseren over de kist en bloemen, het vastleggen van een begraafplaats bij het uitvaartcentrum en het plaatsen van een rouwadvertentie.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl beseft hoe lastig het is voor nabestaanden om met de juiste uitvaartverzorger in aanraking te komen, voor de juiste uitvaartkosten. Vul daarom nu je postcode en persoonlijke wensen in en ontvang snel vijf verschillende offertes van uitstekende uitvaartverzorgers uit de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reacties van de betreffende bedrijven

Goede behandeling van de aanvraag met bruikbare offertes . Je wordt met respect geholpen. Hartelijk dank.

Goed dat offerte.nl bestaat, jammer dat sommige bedrijven wel mailen dat ze een offerte zullen toe sturen en dan niks van hun laten horen. Bedrijven waar ik wel offerte van gehad heb, waren vriendelijk en snel.

Goede service

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 12-10-2018 door een klant in Rheden

Begrafenis regelen

Begrafenis auto, geen volgauto’s, Patremonium lopend naar openbare kerkhof aan de Kraakselaan te Doesburg waar zij zal worden begraven in besloten kring in bestaand familiegraf. Muziek zal ook worden verzorgd door u. Mogelijk hulp bij grafrede en rouwkaarten keuze. Geen condoleanceavond bij Patremonium. Familie en genodigden zullen zich verzamelen bij Patremonium te Doesburg, na de plechtigheid zullen allen worden uitgenodigd voor koffie, thee en broodjes in een nog nader te bepalen locatie in Doesburg. Denken aan mogelijk het Arsenaal, de Waag of andere locatie in binnenstad mogelijk dat we dit zelf regelen? Daar kan ook het condoleance register worden getekend. Grafsteen dient bijgewerkt te worden met datum overlijden. Bloemen zullen wij zelf regelen. Informeren officiële instanties , burgerlijke stand, belasting, etc. Advertentie lokale krant voor na de plechtigheid. Verder dient alles goed geregeld te zijn.

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Rheden

begrafenis

Begrafenis reeds overleden. Uitvaartverzekering. Budget 6000,-

Aangevraagd op 19-06-2018 door een klant in Rheden

uitvaartcentrum

Crematie zonder verzekering, luxe kist in uitvaarcentrum

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Uitvaart regelen zonder verzekering: wat kost dat?
Lees meer
Een goedkope betaalbare crematie? Stijlvol voor elk budget
Lees meer
Zelf een uitvaart regelen? Bekijk onze checklist en tips.
Lees meer
Je uitvaart regelen bij leven? Regel direct je wensen vooraf
Lees meer