error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer weten over een uitvaart in Pijnacker? Het organiseren van een uitvaart is niet gemakkelijk. Naast dat je overmand bent door emoties van verdriet en woede, dien je plotseling een aantal ingrijpende keuzes over het lot van je dierbare te maken. Wordt het een begrafenis of toch liever een crematie? Welk uitvaartcentrum in Pijnacker is het meest geschikt? En hoe moet de dienst in het uitvaartcentrum verlopen? Een betrokken uitvaartverzorger biedt hierbij uitkomst.

Taken van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger biedt ondersteuning aan de nabestaanden bij het organiseren van het afscheid van hun dierbare. Door lastige taken uit handen te nemen, kunnen de nabestaanden zich beter richten op het afscheid en de rouwverwerking. Taken die een uitvaartverzorger kan uitvoeren, zijn: het opbaren van de overledene, het adviseren over de kist en bloemen, het vastleggen van een begraafplaats, het verzorgen van de rouwkaarten en het opstellen van de rouwadvertentie.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl beseft hoe ingewikkeld het is om de beste uitvaartverzorger uit de regio te vinden als nabestaande. Daarom zendt de website binnen een korte termijn vijf afzonderlijke offertes naar je toe van uitvaartverzorgers uit de regio. Vul nu je postcode en persoonlijke wensen in en ontvang snel vijf offertes.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Goed dat offerte.nl bestaat, jammer dat sommige bedrijven wel mailen dat ze een offerte zullen toe sturen en dan niks van hun laten horen. Bedrijven waar ik wel offerte van gehad heb, waren vriendelijk en snel.

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

Geen toelichting

Geen toelichting

Snelle reacties. En een flinke kostenbesparing..

Reest de eerste die mij belde was een schot in de roos. Z’on fijne ervaring met haar. Daarna belden er nog 3, maar zeker niet opdringerig. Ik ben daarna nooit meer gebeld, de beslissing lag bij mij. Fijn en niet opdringerig dus. Heel veel dank.

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Je uitvaart regelen bij leven? Regel direct je wensen vooraf
Lees meer
Zelf een uitvaart regelen? Bekijk onze checklist en tips.
Lees meer
Een goedkope betaalbare crematie? Stijlvol voor elk budget
Lees meer
Uitvaart regelen zonder verzekering: wat kost dat?
Lees meer