error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer inlichtingen over een uitvaart in Ouderkerk aan de Amstel? Een uitvaart organiseren is niet gemakkelijk. Naast de emoties als verdriet die opspelen bij het overlijden van een dierbare, dien je opeens een aantal lastige keuzes over het lot van de overledene te maken. Wordt het een begrafenis of een crematie? Hoe moet de uitvaart in het uitvaartcentrum er precies uit komen te zien? En welk uitvaartcentrum in Ouderkerk aan de Amstel is 24 uur bereikbaar? Een goede uitvaartverzorger weet antwoord op je vragen.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger draagt ertoe bij dat het afscheid in goede banen verloopt. Door taken uit handen van de nabestaanden te nemen, kunnen zij zich beter focussen op het naderende afscheid en de rouwverwerking. Taken die een uitvaartverzorger kan uitoefenen, zijn: het opbaren van de overledene, het adviseren over de kist en bloemen, het ondersteuning bieden bij de rouwverwerking, het verzorgen van de rouwkaarten, het vastleggen van een begraafplaats en het plaatsen van een rouwadvertentie.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl hecht er veel waarde aan dat nabestaanden direct in contact komen met de beste uitvaartverzorgers uit de regio. Vul daarom nu je postcode en persoonlijke voorkeuren in en ontvang snel vijf verschillende offertes.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

kreeg 4 offertes, er wordt snel op gereageerd

Snel een offerte van meerdere partijen ontvangen, mooie oplossingen gehoord en binnen 24 uur waren we eruit. Dank jullie wel voor het passende afscheid dat we hebben mogen nemen.

Geen toelichting

4 reacties gehad waarvan 3 echt positief. Ben dus blij met deze manier van offertes ontvangen.

maar 3 offertes ontvangen.

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-10-2018 door een klant in Amstelveen

Crematie

Ik doe de aanvraag voor mezelf. Mijn geboortedatum is 28-07-1961

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in Amstelveen

Begrafenis regelen

Tijdens de begrafenis een poop

Aangevraagd op 10-07-2018 door een klant in Amstelveen

Crematie

van uit Amstelveen

Aangevraagd op 18-06-2018 door een klant in Amstelveen

crematie

Crematie verwachting binnen 6 maanden

Aangevraagd op 13-05-2018 door een klant in Amstelveen

Technische crematie

Technische crematie, geen genodigden (dus bij de eerste vraag 0 mensen, maar die keuze kan ik niet maken), of alleen ik ben aanwezig als haar mentor en bewindvoerder. (de in haar testament genoemde genodigden zijn overleden). NB Ik wil niet gebeld worden, offertes aub per mail.