error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer weten over een uitvaart in Nieuw-Vennep? Het verlies van een dierbare is moeilijk. De wereld lijkt even stil te staan, en je voelt verdriet. Toch moeten er een aantal praktische beslissingen worden genomen omtrent het lot van de overledene. Wordt het een begrafenis of een crematie? Hoe moet de uitvaart in het uitvaartcentrum in Nieuw-Vennep eruit komen te zien? En wie dienen er te worden uitgenodigd voor de plechtigheid? Een betrokken uitvaartverzorger kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Functie van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger zorgt dat het afscheid van de dierbare op een waardige manier verloopt. Door lastige taken uit handen van de nabestaanden te nemen, kunnen zij zich beter op de rouwverwerking richten. Taken die een uitvaartverzorger op zich kan nemen, zijn het opbaren van de overledene, het adviseren over de kist en bloemen, het vastleggen van een begraafplaats bij het uitvaartcentrum, het verzorgen van de rouwkaarten en het plaatsen van een rouwadvertentie.

Offertes van uitvaartverzorgers

Offerte.nl vindt het belangrijk dat nabestaanden met een goede uitvaartverzorger in contact komen, om op een waardige manier afscheid van hun dierbare te kunnen nemen. En ook op de hoogte zijn van bijvoorbeeld de crematie kosten. Geef nu je persoonlijke voorkeuren en postcode door en ontvang snel vijf afzonderlijke offertes van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

Geen toelichting

Geen toelichting

prima supersnelle reacties door meerdere maatschappijen.

Binnen 15 minuten drie gepaste offertes ontvangen

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 04-09-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Begrafenis

Begrafenis. De komende jaren niet aan de orde

Aangevraagd op 31-07-2018 door een klant in Haarlemmermeer

crematie

Verwachting binnen 6 maanden, crematie budget 1500

Aangevraagd op 19-07-2018 door een klant in Haarlemmermeer

Begrafenis

Begrafenis, verwachting binnen 6 maanden Budget 6.000