error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wil je meer informatie over een uitvaart in Lelystad? Bij het verlies van een dierbare lijkt je wereld even stil te staan. Plotseling krijg je te maken met gevoelens van verdriet. Toch moet je een aantal belangrijke keuzes nemen over het lot van de overledene. Wordt het een begrafenis of toch liever een crematie? Welke bloemen passen het beste bij de uitvaart? En in welk uitvaartcentrum in Lelystad moet de plechtigheid gehouden worden? Een goede uitvaartverzorger biedt uitkomst.

Functie van een uitvaartverzorger

Bij het eerste gesprek wordt meteen duidelijk hoe de uitvaartverzorger de nabestaanden het beste kan bijstaan. De belangrijkste zaken als de keuze voor crematie of begrafenis en het tijdstip en de datum voor het afscheid in het uitvaartcentrum worden besproken. Daarnaast kan de uitvaartverzorger ondersteuning bieden bij de keuze voor de kist en bloemen, het vastleggen van een begraafplaats, het plaatsen van een rouwadvertentie en het verzorgen van de rouwkaarten.

Ontvang offertes van uitvaartverzorgers uit de omgeving

Offerte.nl wil nabestaanden zoveel mogelijk ontlasten van de lastige taken rondom het afscheid, door offertes van goede uitvaartverzorgers uit de regio aan te bieden. Vul nu je postcode en persoonlijke gegevens in en ontvang snel vijf offertes van uitvaartverzorgers uit de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →

Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Prima ik kan nu een gedege keuze maken

Geen toelichting

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

Uitstekende service en snelheid waarmee mijn aanvraag is behandeld.

in mijn geval had ik meer bedrijven verwacht.

Rubrieken

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 28-01-2019 door een klant in Lelystad

Uitvaart Lelystad

Ik ben op zoek naar een eenvoudige uitvaart, met eenvoudige catering, een basis kist. Ik wil mijn eigen muziek uitkiezen en ik weet nog niet waar we willen opbaren.

Aangevraagd op 19-06-2018 door een klant in Lelystad

Crematie

Crematie overledenen heeft uitvaartverzekering

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Hoe lang duurt een begrafenis gemiddeld?

Lees meer

Een crematie regelen maar niet verzekerd? Zoveel kost het.

Lees meer

Wat kost een grafkist en welke soorten kisten zijn er?

Lees meer

Uitvaart vergelijken? Betaal niet teveel

Lees meer

De populairste begrafenis- en uitvaartmuziek van 2019

Lees meer

Je uitvaart regelen bij leven? Regel je wensen vooraf.

Lees meer