error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer te weten komen over een uitvaart in Lekkerkerk? Een uitvaart regelen is geen gemakkelijke klus. Je wereld lijkt even stil te staan als een dierbare overlijdt. Toch moeten er een aantal belangrijke beslissingen genomen worden. Wordt het een crematie of toch liever een begraafplaats? Welke kist en bloemen passen het beste bij de overledene? En welk uitvaartcentrum in Lekkerkerk is 24 uur per dag bereikbaar? Deze en andere vragen beantwoordt een goede uitvaartverzorger graag voor je.

Taken van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger gaat graag met de nabestaanden rond de tafel zitten om het naderende afscheid van de dierbare te bespreken. Naast de belangrijke keuze voor een begrafenis of een crematie, wordt de datum en het tijdstip voor de uitvaart bij het uitvaartcentrum vastgelegd. Ook kan de uitvaartverzorger ondersteunen bij het opbaren van de overledene, het adviseren over de kist en bloemen, het verzorgen van de rouwkaarten en het plaatsen van een rouwadvertentie.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl vindt het van belang dat nabestaanden met een goede uitvaartverzorger uit de omgeving in contact komen, zodat een waardig afscheid kan worden geregeld voor de overledene. Geef je persoonlijke gegevens door en ontvang snel vijf verschillende offertes van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving. Om een indicatie te krijgen over de uitvaartkosten, kunt u het hier berekenen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

snel en overzichtelijk, ik heb 3 offertes ontvangen (geen 4)

Geen toelichting

Snel een offerte van meerdere partijen ontvangen, mooie oplossingen gehoord en binnen 24 uur waren we eruit. Dank jullie wel voor het passende afscheid dat we hebben mogen nemen.

Geen toelichting

Snel doorgestuurd en direct acties van uitvaartondernemers

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-04-2019 door een klant in Krimpenerwaard

Uitvaart

Na de kerkdienst vertrekt de auto alleen naar het crematorium. De familie blijft in de kerk met een consumptie aldaar.

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Uitvaart

Condoleren avond voorafgaand aan de crematie aantal mensen 100. Komende jaren niet aan de orde. Uitvaartverzekering van toepassing