error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over een uitvaart in Leiden? Het arrangeren van een uitvaart is geen eenvoudige taak. Niet alleen voel je verdriet en woede vanwege het overlijden van je dierbare. Ook word je opeens voor lastige dilemma's gesteld. Past een begrafenis of een crematie beter bij de overledene? Welk uitvaartcentrum in Leiden is gemakkelijk bereikbaar? Wat zijn de gemiddelde uitvaartkosten? En is het uitvaartcentrum 24 uur bereikbaar? Een betrokken uitvaartverzorger komt hierbij goed van pas.

Taken van een uitvaartverzorger

De uitvaartverzorger maakt zo spoedig mogelijk een afspraak met de nabestaanden om het naderende afscheid te regelen. De uitvaartverzorger helpt hierbij om belangrijke keuzes omtrent de dienst te maken over bijvoorbeeld de crematie of begrafenis. Verder adviseert hij over de kist en bloemen, verzorgt hij de rouwkaarten en creëert hij de rouwadvertentie. Van het mortuarium tot het vastleggen van de begraafplaats; de uitvaartverzorger staat de nabestaanden graag terzijde.

Ontvang offertes van uitvaartverzorgers uit Leiden

De website Offerte.nl stelt zich ten doel om nabestaanden binnen een korte termijn in aanraking te brengen met de beste uitvaartverzorgers uit de buurt. Zo kan het afscheid op een waardige manier verlopen. Geef nu je postcode en persoonlijke voorkeuren door en ontvang spoedig vijf unieke offertes van uitvaartverzorgers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Bedankt voor de snelle service. Ik was erg tevreden over de goede informatie.

Geen toelichting

Snelle reacties. En een flinke kostenbesparing..

Ja gewoon goed

Geen toelichting

Geen toelichting

Rubrieken

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Leiden

Crematie regelen

Crematie, verwachting binnen 12 maanden. Basis kist. Niet opbaren.

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in Leiden

Crematie

verwacht aantal mensen ca. 25. crematie bij Rhijnhof in Leiden

Aangevraagd op 29-07-2018 door een klant in Leiden

Begrafenis regelen

Eén witte of zilverkleurige rouwauto, algemeen graf 65 kaarten (zelf concept ontworpen) eenvoudige kist, géén bloemen, begraafplaats Rhijnhof te Leiden, condoleance ruimte, dag van begrafenis een rouwdienst in een uitvaartcentrum, bij het graf 6 rode en witte latex helium ballonnen voor kleinkinderen, na de begrafenis koffie, thee of frisdrank met cake/koek voor ongeveer 100 gasten (65 genodigden zullen toch vaak partner meenemen), wij dragen zelf de kist,