error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer informatie over een uitvaart in IJmond? Bij het verlies van een dierbare lijkt de tijd even stil te staan. Je voelt een enorme leegte, en gevoelens van verdriet spelen een belangrijke rol. Toch dien je een aantal praktische zaken te regelen. Wordt het een begrafenis of een crematie? Welk uitvaartcentrum in IJmond is 24 uur per dag bereikbaar? En hoe moet het afscheid in het uitvaartcentrum eruit komen te zien? Een betrokken uitvaartverzorger is hierbij een must.

Taken van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger zorgt ervoor dat de uitvaart in goede banen wordt geleid. De taken van een uitvaartverzorger zijn hierbij zeer uiteenlopend. Het hangt immers van de persoonlijke wensen van de overledene en diens nabestaanden af, hoe het afscheid eruit komt te zien. Veelvoorkomende functies die een uitvaartverzorger bekleedt, zijn bijvoorbeeld het opbaren van de overledene, het adviseren over de kist en bloemen, het vastleggen van de begraafplaats, het plaatsen van de rouwadvertentie en het verzorgen van de rouwkaarten. Ook kan de uitvaartverzorger ondersteuning bieden tijdens de rouwverwerking.

Offertes van uitvaartverzorgers

Offerte.nl hecht er veel waarde aan dat nabestaanden met de juiste uitvaartverzorger in gesprek komen voor een waardig afscheid van de dierbare. Vul je postcode en wensen in en ontvang snel vijf afzonderlijke offertes van uitvaartverzorgers in de regio. Je kan zelf ook makkelijk de uitvaartkosten berekenen voor een indicatie.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Voor de Uitvaart van mijn vader, had ik offertes opgevraagd. Ik had geen idee wat de kosten waren. Gelukkig viel het mee

Geen toelichting

Goede ervaring. Snelle reacties en uiteindelijk ook 1 van de 5 gekozen.

Onverwacht goed!

Goede service

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 09-10-2018 door een klant in Velsen

Crematie

aula in crematorium

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Velsen

Crematie

geen kist. mand en lijkwade zelf aan te schaffen. Reeds overleden. Locatie opbaring in uitvaartcentrum

Aangevraagd op 12-09-2018 door een klant in Velsen

Crematie

Ik doe de aanvraag voor mijn vrouw. Deze verblijft momenteel in het verpleeghuis in IJmuiden genaamd Breezicht. Ik ben momenteel met haar in het verpleeghuis. Ik ben zelf woonachtig in Duitsland vandaar mijn Duitse telefoonnummer.