error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar meer informatie over een uitvaart in Hasselt? Het regelen van een uitvaart is niet makkelijk. Je krijgt te maken met allerlei ingrijpende keuzes. Wordt het een begrafenis of een crematie? In welk uitvaartcentrum in Hasselt kan het afscheid het beste geregeld worden? En hoe moet de dienst in het uitvaartcentrum er precies uit komen te zien? Een ervaren uitvaartverzorger weet hierop antwoord.

Betrokken en respectvol

De taken van een uitvaartverzorger zijn zeer uiteenlopend. Van het opbaren van de overledene tot het vastleggen van de begraafplaats; van het adviseren omtrent de kist en bloemen tot het plaatsen van de rouwadvertentie; van het aanmaken van een condoleanceregister tot het bijstaan bij de rouwverwerking. Bij al deze taken is de uitvaartverzorger betrokken met de nabestaanden en zorgt voor een waardig en respectvol afscheid.

Offertes van uitvaartverzorgers uit je omgeving

De website Offerte.nl vindt het belangrijk dat nabestaanden met de juiste uitvaartverzorger in aanraking komen. Hierdoor kunnen de nabestaanden zich volledig richten op het naderende afscheid van hun dierbare en het daaropvolgende rouwproces. Vul je postcode en wensen in en ontvang snel vijf afzonderlijke offertes van uitvaartverzorgers in de regio. Heeft de overledene geen uitvaartverzekering? Klik dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

aanvraag crematie. Zou vier offertes ontvangen heb er drie ontvangen. Kunnen jullie ook niets aan doen.

Geen toelichting

Geen toelichting

Reest de eerste die mij belde was een schot in de roos. Z’on fijne ervaring met haar. Daarna belden er nog 3, maar zeker niet opdringerig. Ik ben daarna nooit meer gebeld, de beslissing lag bij mij. Fijn en niet opdringerig dus. Heel veel dank.

Geen toelichting

prettig contact

Rubrieken

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen