error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ben je op zoek naar meer informatie over een uitvaart in Hasselt? Het regelen van een uitvaart is niet makkelijk. Je krijgt te maken met allerlei ingrijpende keuzes. Wordt het een begrafenis of een crematie? In welk uitvaartcentrum in Hasselt kan het afscheid het beste geregeld worden? En hoe moet de dienst in het uitvaartcentrum er precies uit komen te zien? Een ervaren uitvaartverzorger weet hierop antwoord.

Betrokken en respectvol

De taken van een uitvaartverzorger zijn zeer uiteenlopend. Van het opbaren van de overledene tot het vastleggen van de begraafplaats; van het adviseren omtrent de kist en bloemen tot het plaatsen van de rouwadvertentie; van het aanmaken van een condoleanceregister tot het bijstaan bij de rouwverwerking. Bij al deze taken is de uitvaartverzorger betrokken met de nabestaanden en zorgt voor een waardig en respectvol afscheid.

Offertes van uitvaartverzorgers uit je omgeving

De website Offerte.nl vindt het belangrijk dat nabestaanden met de juiste uitvaartverzorger in aanraking komen. Hierdoor kunnen de nabestaanden zich volledig richten op het naderende afscheid van hun dierbare en het daaropvolgende rouwproces. Vul je postcode en wensen in en ontvang snel vijf afzonderlijke offertes van uitvaartverzorgers in de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →

Wat onze klanten zeggen

Prima service

Ik begrijp dat jullie je best doen. Maar van een firma werd ik al na 2 minuten gebeld en dat vond ik heel irritant. Dat je gebeld kan worden staat er in maar kunnen jullie niet aanpassen dat dat pas na 1 dag gebeurd? Er was een offerte bij waar ik niets van snapte met allemaal V V al aangekruist van dit hoort in het pakket. Ik maak zelf wel uit wat ik wil.

Geen toelichting

Kan er nog niet zoveel over kwijt dit was de eerste keer

Bedankt voor de snelle service. Ik was erg tevreden over de goede informatie.

toezegging 5 offertes, 2 ontvangen.

Rubrieken

Laatste Offerte aanvragen

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Simpel de kosten van een uitvaart berekenen? Doe het hier.

Lees meer

Een goedkope uitvaart? Low budget maar toch stijlvol.

Lees meer

Wat kost een koffietafel bij een begrafenis?

Lees meer

Een goedkope crematie? Stijlvol voor elk budget.

Lees meer

Dit is de juiste dresscode voor begrafenis kleding.

Lees meer

Wat zet je op het kaartje van een rouwboeket?

Lees meer