error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ben je op zoek naar een uitvaart in Bilthoven? Als een dierbare overlijdt, breekt een vervelende tijd aan. Je krijgt behoorlijk wat emoties te verwerken, en wordt geconfronteerd met lastige beslissingen. Wordt het een crematie of een begrafenis? Welke mensen moeten bij de uitvaart uitgenodigd worden? Bij al deze vragen komt een betrokken uitvaartverzorger goed van pas.

Wat een uitvaartverzorger voor je kan betekenen

Een goede uitvaartverzorger zorgt ervoor dat jij je niet teveel zorgen hoeft te maken over het regelen van de uitvaart. Zo kun jij je volledig richten op een waardig afscheid en de rouwverwerking. De taken van een uitvaartverzorger zijn zeer divers en omvatten alles wat betrekking heeft op het afscheid. Van het mortuarium tot het adviseren bij de kist en bloemen, van de dienst bij het uitvaartcentrum in Bilthoven plannen tot het vastleggen van de begraafplaats bij het uitvaartcentrum. Bij al deze taken is het van belang dat de uitvaartverzorger uitgaat van jouw persoonlijke wensen.

Offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl stelt zich ten doel dat nabestaanden met de beste uitvaartverzorgers uit de regio in contact komen. Zo weet je zeker dat het afscheid op een goede manier verloopt. Vul je postcode en wensen in en ontvang snel vijf afzonderlijke offertes van uitvaartverzorgers in de regio.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Er werd snel contact opgenomen

in mijn geval had ik meer bedrijven verwacht.

snel en overzichtelijk, ik heb 3 offertes ontvangen (geen 4)

Geen toelichting

snelle reacties nette benadering

Rubrieken

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 14-10-2018 door een klant in De Bilt

Crematie verzorgen

Het betreft een simple crematie.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in De Bilt

Crematie

Crematie, verwachting binnen 12 maanden, basis kist. Verwachting meer dan 50 mensen

Aangevraagd op 04-07-2018 door een klant in De Bilt

Begrafenis

Moeder ligt op bed. Zij drinkt niet meer en zal dus binnen week overlijden. Met mijn broer zal nog verder gesproken worden over onze wensen maar in principe een heel sobere maar persoonlijke begrafenis. Omdat zij al oud is zijn er niet veel gasten te verwachten. Aantal nog checken met broer. Er kan wellicht gebruik worden gemaakt van zaaltje. Er zal dan een kleine dienst worden gehouden waarbij predikant aanwezig is. We willen ook nog offerte van begraafplaats