error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right
Hoe specifieker jouw omschrijving, hoe accurater de offertes zullen zijn
Jouw e-mailadres wordt alleen gebruikt om offertes te versturen
Een geldig telefoonnummer is verplicht om de aanvraag te valideren

Geheel gratis & vrijblijvend

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Tegelzetter

Bent u aan het verbouwen of gaat u verbouwen en bent u nog op zoek naar een tegelzetter? Een tegelzetter kan voor u alle soorten tegels plaatsen. U kunt binnen vloertegels en wandtegels laten plaatsen in uw woonkamer en keuken maar ook in uw badkamer. Is uw huis van binnen al helemaal klaar en wilt u liever buiten terrastegels laten plaatsen? Ook dat kan een tegelzetter voor u doen. Naast het plaatsen van tegels kan een tegelzetter u ook adviseren over het gebruik van tegels. Wilt u bijvoorbeeld wandtegels van natuursteen of heeft u liever keramische tegels. Misschien wilt u wel een motief op de vloer en gaat u voor mozaïek. Een tegelzetter kan u precies vertellen wat er allemaal mogelijk is en wat het beste werkt in uw huis of tuin.

Gaat u zelf tegels leggen of besteedt u het liever uit? U kunt eenvoudig verschillende tegelzetters vergelijken om erachter te komen welke de beste prijs en beste kwaliteit biedt. De meeste tegelzetters hebben vaak een website waarop u hun vorige werk kan bekijken. Zo kunt u goed vergelijken welke tegelzetter de mooiste kwaliteit aflevert. Vraag nu 5 gratis offertes aan en vindt eenvoudig het beste tegelzetbedrijf bij u in de buurt.

Wat kan een tegelzetter voor u betekenen?

Een tegelzetter kunt u voor meerdere klussen inhuren. Hieronder leest u voor welke zaken u een tegelzetter onder andere kan inhuren:

 • Het betegelen van een badkamer.
 • Het betegelen van een toilet.
 • Het plaatsen van wandtegels in de keuken.
 • Een vloer laten leggen in de woonkamer, badkamer of toilet.
 • Advies over het plaatsen van keramische tegels, betontegels of tegels van natuursteen.
 • Het laten leggen van tuintegels.

Waar moet u op letten bij het inhuren van een tegelzetbedrijf?

 1. Let goed op welke tegel u waar plaatst. Zo is het niet aan te bevelen om (te) zware tegels aan de muur te plakken of te fragiele tegels als vloer te laten leggen.
 2. ...

Voordelen / nadelen

Voordelen van het inhuren van en tegelzetter:

 • Kennis van zaken
 • Ervaring.
 • In het bezit van de juiste werktuigen.

DIY

Wanneer u besluit zelf tegels te gaan leggen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Voordat u begint moet u tegels uitzoeken die u aan de muur of op de vloer wilt hebben. Hierbij is het bij vloertegels heel belangrijk dat u de juiste hardheid kiest. Kiest u de verkeerde hardheid dan kan het zijn dat uw vloer heel snel slijt.

Bij wandtegels is het belangrijk dat u de juiste lijm kiest voor een juiste montage. Ook is het bij wandtegels belangrijk dat de tegels niet te zwaar zijn, anders kunnen ze zomaar naar beneden komen.

Vergeet niet dat wanneer u zelf uw tegels gaat plaatsen dat u naast de tegels ook nog het juiste gereedschap moet kopen voordat u kan beginnen.

kosten

De kosten van een tegelzetter zijn verschillend. Over het algemeen wordt een uurtarief gerekend. Omdat elke klus anders is, is het lastig om een vaste prijs te bepalen. Wilt u weten wat het kost om uw klus te laten uitvoeren dan kan het goed zijn om verschillende tegelzetters te vergelijken.

Call to action

Wilt u ook binnen 24 uur verschillende tegelzetters kunnen vergelijken? Vraag direct offertes op bij tegelzetters bij u in de buurt en kom er achter wie de beste prijs en kwaliteit biedt.

Bij vragen neem contact met ons op

Telefonisch

088 - 771 23 45

Ben jij zelf een tegelzetter?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Het tarief

Wat is het tarief van een goede tegelzetter? De tarieven verschillen per tegelzetter en is afhankelijk van hoeveel vierkante meters en het soort tegel

Lees meer

Tegelzetter gereedschap

Een tegelzetter gebruikt veer gereedschap, zoals een tegelsnijder en een keur aan tangen. Welke gebruikt hij, en waar zijn ze precies voor?

Lees meer