Vergelijk stukadoors
in uw regio

Home Over Offerte.nl Contact

Stukadoors vergelijken is nog nooit zo simpel geweest

Vul uw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen zodat wij de juiste stukadoors voor u kunnen vinden

Ontvang 5 gratis offertes

U krijgt maximaal 5 gratis offertes van stukadoors die aan uw wensen voldoen

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste stukadoor te kiezen die bij u past

Onze stukadoors krijgen gemiddeld een 8,6

J. Pols - Nootdorp

Spachtelputz is prima gedaan! Dacht eerst van nou ben wel benieuwd of ik wat hoor, maar kreeg echt die zelfde avond de eerste reacties binnen van stukadoors. Binnenkort weer offerte aanvragen voor de nieuwe serre!

Fam. den Hollander - Heerhugowaard

Bedankt, onze plafonds moesten gestuct worden een stukadoorsbedrijf 10km verder op heeft dit prima gedaan.

W. Kloosterman - Eindhoven

Het stucwerk is prima uitgevoerd bedankt voor de stukadoor offertes!

Anoniem - schijndel

prima, erg handig!

A. Veen - Uitgeest

Ik zocht een stukadoor en ik heb offertes ontvangen van stukadoorsbedrijven in mijn eigen regio. Ik ben tevreden over de service

Anoniem -

hopelijk nu wel stucadoors in de omgeving. Vorige keer niet


Stukadoors vergelijken? Gratis & Snel via Offerte.nl

Een stukadoor is iemand die uw muren glad of met structuur afwerkt. Een stukadoor legt eigenlijk de basis van uw interieur in uw huis. Nu kan een stukadoor verschillende soorten stucwerk laten aanbrengen. Daarnaast verzorgt een stukadoor vooral raapwerk en pleisterwerk.

Wat doet een stukadoor nu precies?

Een stukadoor wordt vaak ingehuurd voor raapwerk of pleisterwerk. Dit is eigenlijk de basis die een stucadoor bij u kan leggen. En dit ziet u dan ook het meeste terug bij Nederlandse huizen.

Een stukadoor brengt pleisterwerk of raapwerk vooral aan om de wanden vlak te maken. Zo legt een stukadoor eigenlijk de basis om verder te gaan. Bij een wand die afgewerkt is door een stukadoor ziet u bijna geen verschil. Alleen de dikte van de laag pleister wil nog wel eens verschillen. Pleisterwerk is normaal gesproken 1 tot 6 millimeter, terwijl raapwerk vaak 7 millimeter tot 5 centimeter dik is.

Stucen in stappen

Stucen zult u in stappen uit moeten voeren. Het is daarom erg handig om te weten welke stappen u moet ondernemen om te kunnen stucen. Hieronder staat precies stap voor stap u moet stucen:

Stucwerk voorbereiden


 Voordat u gaat beginnen met stucen, is het verstandig om stopcontacten en radiatoren los te maken. Daarnaast kunt u het beste meubels goed afdekken met afdekfolie of verplaatsen naar een andere ruimte. Zo staat er niets in de weg en kunt u sneller doorwerken.

Stucen


Indien het oude stucwerk beschadigd is, zal het eerst gerepareerd moeten worden. Om een goede hechting te hebben kunt u het beste een voorstrijkmiddel en wapeningsgaas gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het stucwerk minder snel gaat scheuren.

Stucwerk afwerken


Wanneer het stucwerk goed uitgehard en droog is, kunt u het afwerken met latex. Normaal gesproken verzorgen stukadoors ook het schilderen en het spuiten van het stucwerk. Dit zorgt ervoor dat het stucwerk een egaal en glad eindresultaat heeft.

Een stukadoor kan ook sierpleister verzorgen


Indien u op zoek bent naar meer dan een gladde muur, kan uw stukadoor een laag sierpleister aanbrengen. Een stukadoor gebruikt dan eigenlijk een pleister waarin hele kleine steenkorrels zijn verwerkt. Dit zijn vaak kwarts- of marmerkorrels zijn.

Door deze speciale pleister kunt u een structuur krijgen in uw stucwerk. Daarnaast kan een stukadoor een sierpleister in meerdere kleuren aanbrengen. Dit scheelt weer een hoop schilderwerk. Een populaire sierpleister is op dit moment de spachtelputz.

Vraag via Offerte.nl offertes aan voor stukadoors

Bent u er toch achtergekomen dat stucwerk niet voor u weggelegd is en dat u eigenlijk een stukadoor nodig heeft? Dan is het zeker verstandig om een offerte aan te vragen bij een stukadoor. En het liefste natuurlijk bij meerdere stukadoors. Maar hoe kunt u het beste snel en simpel offertes aanvragen bij stukadoors?

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen bij verschillende stukadoors en zo vanuit uw luie stoel. Het enige wat u hoeft te doen is een formulier invullen. In dit formulier geeft u precies aan voor welke werkzaamheden u een stukadoor nodig heeft.

Wanneer u klaar bent met het invullen van het formulier, kunt u het formulier verzenden. Het formulier zal dan onder de aandacht van duizenden stukadoors komen. De stukadoors hebben dan op hun beurt de mogelijkheid om op uw offerte-aanvraag te reageren. En voordat u het weet heeft u de eerste offertes al ontvangen.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten en mogelijkheden van een stukadoor? Vraag dan nu uw offertes aan via Offertes.nl en bespaar hier veel geld en tijd mee.


Bent u zelf een stukadoor?
Start uw deelname