error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Op zoek naar schoonmaakbedrijven voor scholen? Met name bij scholen, waar veel in- en uitloop van mensen is, is een kwalitatief hoogstaande schoonmaak van groot belang. Kies daarom voor een schoonmaak in school met flexibel en gediplomeerd personeel.

De meeste schoonmaakbedrijven in scholen maken gebruik van een schoonmaakrooster dat op de onderwijskalender is aangepast. Hierdoor is er bijvoorbeeld een minimale bezetting in de vakantieperiodes. Ook werkt een flexibel rooster bij instellingen die avondonderwijs aanbieden. Offerte.nl brengt je in contact met de juiste schoonmaakbedrijven voor scholen in de omgeving.

Welke werkzaamheden vallen onder schoonmaak in school?

Het takenpakket bij een schoonmaak in een school is zeer divers. De schoonmaker in de school valt onder de facilitaire dienstverlening. Dit houdt in dat zij ervoor zorgen dat de openbare en werkruimtes hygiënisch en schoon blijven. Afhankelijk van het soort ruimte dat je wilt laten schoonmaken, zijn de volgende werkzaamheden mogelijk:

  • Dweilen (eventueel met een machine) en stofzuigen van de vloer
  • Sanitair en wc's reinigen
  • Afval weggooien in en rondom de school
  • Prullenbakken legen
  • Meubels poetsen met een natte doek en afstoffen
  • Straten, trappenhuizen en portieken schoonmaken
  • Ramen lappen
  • Voordelen van professionele schoonmaak in school

Het inhuren van een schoonmaker voor een school kent veel voordelen. Zo beschikken de professionals over vakkennis, waardoor de ruimtes vakkundig en nauwkeurig worden schoongemaakt. Verder dekt een contract met een schoonmaakbedrijf diverse risico's, zoals ziekte, diefstal of wanpraktijken. Ten slotte beschik je samen met je collega's over meer tijd voor andere zaken. Je hoeft je immers niet te richten op het aansturen of uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaak in school met een hoge frequentie

Schoonmaak in een school wordt meestal met een bepaalde frequentie uitgevoerd. Zo kies je als opdrachtgever zelf of de schoonmaker in school dagelijks, wekelijks of maandelijks langs moet komen voor een blinkend resultaat. In scholen wordt vaak een hoge frequentie gehanteerd. Dagelijks struinen veel kinderen en volwassenen door het pand. Om het pand schoon en netjes te houden, is het schoonmaakteam graag frequent voor je in de weer.

Ontvang nu vijf offertes van schoonmaakbedrijven uit jouw omgeving

Het kan zeer lastig zijn om het meeste geschikte schoonmaakbedrijf uit jouw regio te vinden. De website Offerte.nl brengt je in contact met vijf schoonmakers uit de buurt. Geef je gegevens, wensen en eisen via de website door. Vervolgens gaat Offerte.nl voor jou aan het werk om de beste schoonmaakbedrijven in de buurt te vinden. Deze bedrijven sturen je een vrijblijvende offerte. Het is volledig aan jou om te bepalen met welk schoonmaakbedrijf je in zee gaat. Vul nu je gegevens in en we gaan voor je aan de slag!

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Wij waren op zoek naar een schoonmaak bedrijf. Via offerte.nl hebben wij offertes ontvangen van schoonmaakbedrijven.

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Helaas niet de beloofde 5 offertes gekregen. Er zijn 2 reacties geweest, maar wel heel erg snel en zoals het er naar uit ziet zit de juiste match er tussen.

Geen toelichting

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Snelle service

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen