error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Sassenheim. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je een schoonmaakbedrijf in de buurt van Sassenheim nodig? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in Sassenheim kun je bij Offerte.nl terecht. Door Offerte.nl te gebruiken gaan wij je in contact brengen met geschikte schoonmaakbedrijven die aan jouw eisen voldoen Wat kost dit, is wat je wilt weten. Offerte.nl kan je bijstaan met het kiezen van een ervaren schoonmaak professional. Schoonmaak professionals in Sassenheim zoeken via Offerte.nl gaat vlot. Voer je gegevens en voorkeuren in via onze site en schoonmaak partners uit jouw buurt zullen contact met je opzoeken.

Vloeronderhoud

Ga je je vloer laten reinigen? Een schoonmaakbedrijf ondersteunt daarbij. Vloeren dienen volgens een goede wijze te worden behandeld. Blinkende vloeren betekenen een gevoel van rust. Bij je op werk maar ook thuis. Sommige vloeren hebben specifieke reinigingen nodig. Deze oppervlaktes kunnen de partners van Offerte reinigen; PVC, tapijt, vloeren van beton en vloeren van rubber.

Gevel Reiniging Sassenheim

Gevelreiniging, iets dat je vaak te laat laat doen. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een pand, je gevels moeten daarom stralen. Een goede reiniging van je gevel brengt rust. Het aantal vierkante meters beïnvloedt de kosten.

Deze opties zijn er:

  • Licht vuil kun je makkelijk laten stomen.
  • Vastzittend vuil en roet kun je het best chemisch reinigen.
  • Zandstralen werkt het best voor verfresten en zwaar vuil.

Je kunt ervoor kiezen om de gevels te laten behandelen, dit bespaart een hoop werk.

Schoonmakers voor bij je op kantoor

Het schoonmaken van je kantoor kun je beter laten doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaakbedrijven kunnen een hoop zaken voor je bedrijf oppakken:

  • Vuilnisbakken leegmaken
  • Stofzuigen
  • De bureaus schoonmaken
  • WC's onderhouden
  • De ramen lappen
  • Vloeren poetsen

Glasbewassing

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. De partners van offerte beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

Plus: Zeer goed. Aanvraag ging zeer snel. Offertes ook snel ontvangen. Min: Als jullie ook internationale klanten (expats) ed willen hebben. Dan moet jullie systeem ook international nummers erkennen. -> Grotere klantenkring.

Geen toelichting

snel 3 reacties

Snelle reactie van bedrijven

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen