error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Pijnacker. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je geen zin om te schoonmaken, maar laat je het liever door een specialist uit Pijnacker doen? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in Pijnacker ben je bij Offerte.nl bij de juiste partij. Door ons platform te gebruiken zullen wij je in contact brengen met de juiste schoonmaak-professionals die voldoen aan je eisen. Wat kan ik voor een offerte verwachten, zul je je afvragen. Offerte.nl assisteert je graag bij het kiezen van een betrouwbare professional. Schoonmaakbedrijven in Pijnacker vergelijken via onze website gaat vlot. Voer je gegevens en wensen in op ons aanvraag formulier en wij zorgen ervoor dat schoonmaak professionals uit je regio contact zoeken.

Gevel Reiniging Pijnacker

Je gevels laten poetsen, iets dat je te ver vooruit schuift. Winkelgevels zijn bepalend voor de uitstraling van een bedrijf, de gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede reiniging van je gevel geeft een fijn gevoel. De m2 beïnvloedt de kosten.

Hier kun je uit kiezen:

  • Lichte vervuiling kun je makkelijk stomen.
  • Verfresten en andere zware vervuiling kun je het best met zand laten weghalen, door te zandstralen.
  • Roetdeeltjes kun je het best chemisch laten reinigen.

Om geld te besparen in de toekomst, raden schoonmakers je aan de gevels speciaal te laten behandelen.

Vloeronderhoud

Wil je de vloer laten schoonmaken? Een schoonmaak partner kan dat voor je doen. Een vloer moet op een correcte manier behandeld worden. Een blinkende ruimte betekent een betere sfeer. Zowel in je huis als bij je bedrijf. Verschillende soorten vloeren dienen op een specialistische wijze gereinigd te worden. Deze vloeren zijn de schoonmakers van Offerte.nl in gespecialiseerd; vinyl, linoleum vloeren, betonnen vloeren en rubber.

Kantoren schoonmaken

Je kantoor schoonmaken laat je liever aan een ander over, zodat je je op je werk kunt focussen.

Een professionele schoonmaker kan de volgende zaken voor je kantoor verzorgen:

  • Prullenbakken leegmaken
  • De vloeren stofzuigen
  • Planten verzorgen
  • Bureaus schoonhouden
  • Ramen zemen
  • Vloeren boenen

Glasbewassing in Pijnacker

Om de glazen van je bedrijf te laten wassen is vaak speciale apparatuur nodig. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. De bij ons aangesloten partners beschikken over telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Plus: Zeer goed. Aanvraag ging zeer snel. Offertes ook snel ontvangen. Min: Als jullie ook internationale klanten (expats) ed willen hebben. Dan moet jullie systeem ook international nummers erkennen. -> Grotere klantenkring.

Geen toelichting

Super! Na aanvraag via offerte.nl binnen 15 gebeld door het eerste bedrijf voor het opmaken van een offerte. Na een halve dag door 4 bedrijven benaderd

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-08-2018 door een klant in Pijnacker-Nootdorp

Schoonmaken kantoor

Wekelijks schoonmaken ruim 300m2 van kantoorruimtes

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in Pijnacker-Nootdorp

Kantooruimte en ontvangshal schoonmaken

Schoonmaak van: - 1 kantoorruimte (15 m2) - 1 kantoor/kantine ruimte (30 m2) - 1 toiletruimte - overloop (8 m2) - ontvangsthal (12 m2) Het zal voornamelijk het stofzuigen/moppen van de vloeren en afnemen tafels/bureaubladen betreffen en incidenteel een paar ramen. Geschatte tijd per schoonmaakbeurt: 2 uur