error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Ouderkerk aan de Amstel. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Ben je op zoek naar een schoonmaak partner? Voor een schoonmaak partner uit Ouderkerk aan de Amstel hoef je niet verder te zoeken. Door ons platform te gebruiken ga je in contact komen met door ons gekozen schoonmaak-partners uit de buurt. Wat kost dit, is wat men vaak wil weten. Schoonmaak professionals in Ouderkerk aan de Amstel contacten op Offerte.nl gaat eenvoudig. Offerte.nl kan je assisteren met het vinden van een juiste schoonmaak partner. Dien je gegevens en voorkeuren in via ons aanvraagformulier, wij zorgen ervoor dat professionele schoonmaak bedrijven uit je regio contact met je zoeken.

Gevel Reiniging Ouderkerk aan de Amstel

Je gevel laten schoonmaken, een klusje dat je te ver vooruit schuift. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een pand, de gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een goede gevelreiniging brengt rust. De hoogte van offerte zal bepaald worden door de vierkante meters.

Deze behandelingen zijn er:

 • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
 • Reiniging met chemische middelen.
 • Met stoom haal je het meeste al weg.

Je kunt ervoor kiezen om de gevel te laten behandelen, dit voorkomt extra schoonmaak in de toekomst.

Vloeronderhoud

Van plan om de vloeren te laten schoonmaken? Een schoonmaak professional kan dat voor je doen. Je vloer dient op een goede wijze behandeld te worden. Gereinigde bedrijf- of huisvloer betekenen een gevoel van rust. Zowel op je werk als in je huis. Veel soorten vloeren hebben speciale behandelingen nodig. Dit zijn de vloeren waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd:

 • Beton
 • Tegelvloeren
 • Linoleum
 • Fabrieksvloeren
 • Rubberen vloeren
 • Vloeren van PVC

Kantoor schoonmaak

Het schoonmaken van je kantoor laat je liever door iemand anders doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Een goede schoonmaker kan het volgende voor je bedrijf uitvoeren:

 • Het schoonhouden van de werkplekken
 • WC's schoonmaken
 • De ramen schoonhouden
 • Prullenbakken leegmaken
 • Stofzuigen
 • Water geven aan de planten

Glasbewassing in Ouderkerk aan de Amstel

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Je mag geen ladders meer van hoger dan tien meter gebruiken. Bij offerte aangesloten partners hebben telescoopsystemen en hoogwerkers.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

3 reacties ontvangen, van de toegezegde vijf offertes. De ontvangen reacties zijn echter van goede kwaliteit en daarom voldoende.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 21-09-2018 door een klant in Amstelveen

Vloer in het was laten zetten

Graag zou ik offerte willen hebben voor het in de was zetten van de linoleum vloer van ons gezondheidscentrum (bg en 1e etage). De volgende werkzaamheden zouden uitgevoerd moeten worden: leeghalen van de ruimte, strippen van vloerdelen, spoelen van de vloeren met osmosewater, 1e waslaag aanbrengen, 2 uur in laten trekken, 2e waslaag aanbrengen, 3 uur in laten trekken, kasten/tafels/stoelen e.d. terugzetten.

Aangevraagd op 07-09-2018 door een klant in Amstelveen

Huis schoonmaken

het gaat om 2 balkonnetjes van mijn 4 kamer flat, deze zijn volledig overgenomen door duiven omdat ik weinig thuis ben. De balkonnetjes zijn 2 meter bij 1 meter. Ik heb geprobeerd om het zelf te doen maar mijn maag is niet sterk genoeg en ik ben bang voor ziektes. Dit moet professioneel gebeuren. Helluuuuupppp!!!

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in Amstelveen

Huis laten schoonmaken

Het gaat om de eind schoonmaak van 2 appartementen van 70m2 in Amstelveen. De huidige huurders gaan weg en er komen nieuwe huurders aan. 8 uur schoonmaak nodig per appartement. Is wel op korte termijn tussen 1 september en 3 september.

Aangevraagd op 09-08-2018 door een klant in Amstelveen

Vloeronderhoud PVC

Wij hebben een PVC Vloer die hier en daar wat beschadigingen en slijtage lijkt te hebben. De vloer ligt erin sinds 2016 en wij zouden deze graag professioneel willen laten reinigen en advies willen ontvangen hoe we dit het beste kunnen onderhouden.

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Amstelveen

Huis schoonmaken

Appartement schoonmaken, minder dan 100m2

Aangevraagd op 23-07-2018 door een klant in Amstelveen

Reiniging Industrieel

Reiniging Industrieel wekelijks

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken kantoor

De Huishoudelijk Medewerker verricht huishoudelijke werkzaamheden ten behoeve van alle ruimtes van de accommodatie/ pand van Transparent Solutions B.V. - Verricht schoonmaakwerkzaamheden en licht huishoudelijke taken binnen de verschillende algemene ruimtes (werkruimtes, sanitair, keuken, algemene ruimtes) in het (de) gebouw(en), volgens vastgesteld schema; - Verzamelt van afval en vuil en zorgdragen voor de afvoer van het afval en vuil; - Houdt de voorraad schoonmaakmaterialen en –middelen bij (en eventueel andere huishoudelijke artikelen) en het doorgeven van de benodigdheden aan de leidinggevende; - Als nodig inkoop met betrekking tot de voorraad schoonmaakmaterialen en –middelen en andere huishoudelijke artikelen verzorgen; - Signaleert gebreken aan gebouwen en meldt deze gebreken aan de HR-afdeling. - De vaatwasmachine bijhouden (afruimen, vullen, draaien en weer afruimen).

Aangevraagd op 08-07-2018 door een klant in Amstelveen

Eenmalig

Vervuild huis eenmalige schoonmaak. Vuilnis weggooien inhoud kattenbakken weggooien open etenswaten weggooien. Post sorteren duidelijke stapeltjes. Sanitair schoonmaken en beddegoed afhalen.

Aangevraagd op 23-06-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken wekelijk eensgezinswoning

Gaat om eengezinswoning met 2 slaapkamers en 2 zolderkamers. Stoffen, zuigen, dweilen vd kamers en sanitaire badkamer en toilet beneden. 1 keer per maand iets extra’s zoals bv ramen binnenkant lappen, binnendeuren afnemen, glazendouchedeur etc. Zo rond de 2,5-3 uur per week. Als het mogelijk is ontvang ik ook graag een offerte voor 1x per 2wkn en dan wat meer uur, bv 3-4 uur?

Aangevraagd op 19-06-2018 door een klant in Amstelveen

Afzuigkanaal reinigen.

Afzuigkanaal reinigen.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Amstelveen

Schoonmaken bloemenkiosk

wij zijn een bloemenkiosk in amstelveen en wij zoeken een bedrijf de om de week de hele buitenkant voor ons reinigd. S'morgens voor 7 uur zou dit moeten gebeuren.