error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Nuenen. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc

Wil je zelf niet schrobben, maar laat je het liever door een schoonmaak partner uit de buurt van Nuenen uitvoeren? Voor een professionele schoonmaker uit Nuenen ben je bij Offerte bij de juiste partij. Door onze website te gebruiken zullen wij je in contact brengen met de juiste schoonmaakbedrijven die voldoen aan je eisen. Wat kost dit, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte kan je ondersteunen met het vinden van een ervaren schoonmaak partner. Schoonmaak partners in Nuenen contacten via Offerte.nl is eenvoudig. Vul je voorkeuren in via ons formulier, wij zorgen ervoor dat schoonmaakbedrijven uit je regio contact zoeken.

Glasbewassing in Nuenen

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Ladders van hoger dan 10 meter zijn tegenwoordig verboden. De partners van offerte hebben de juiste apparatuur.

Het schoonmaken van je kantoor

Het opruimen van je kantoor kost veel tijd, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaak specialisten kunnen de volgende zaken voor je kantoor oppakken:

 • De vloeren stofzuigen
 • Planten water geven
 • Het schoonhouden van de werkplekken
 • Toiletten poetsen
 • Ramen zemen
 • Prullenmanden legen

Gevel Reiniging Nuenen

Gevelreiniging, een klusje dat je vaak vergeet te laten doen. Winkelgevels zijn een visitekaartje van een pand, gevels moeten daarom schoon zijn. Een grondige reiniging van je gevel geeft rust. De oppervlakte bepaalt de prijs.

Deze opties zijn er:

 • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
 • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.
 • Stomen werkt goed tegen lichte vervuilning.

Je kunt ervoor kiezen om je gevel te behandelen, dit bespaart een hoop schoonmaak.

Vloeronderhoud

Ben je van plan de vloeren te laten reinigen? Goede schoonmakers helpen daarbij. Je vloer moet op een juiste wijze verzorgd worden. Gereinigde oppervlaktes geven een goed gevoel. In huis maar ook op werk. Veel soorten dienen op een speciale manier gereinigd te worden. Deze oppervlaktes zijn de partners van Offerte in gespecialiseerd:

 • Hout
 • Tapijt
 • Linoleum vloeren
 • Industrie vloeren
 • Staal
 • Vloeren van PVC

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Snelle service

Geen toelichting

Geen toelichting

Netjes en snel! dezelfde dag werd ik al gemaild en gebeld door verschillende partijen. Momenteel is mijn opdracht voltooid dankzij offerte.nl

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 27-09-2018 door een klant in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Bedrijfspand schoonmaken

Het betreft een pand dat wekelijks voornamelijk 1 avond en 1 volle dag wordt gebruikt door respectievelijk 30 en 100 personen. Het pand heeft 3 toiletgroepen en een semi professionele keuken. Deze worden wekelijks door de scouts "gepoetst" . Ik ben op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat om de 2 weken de 3 toiletgroepen en de keuken komt poetsen. Daarnaast om de 4 weken de lokalen stofzuigen en dweilen (totale opp. ongeveer 250 m2). tevens om de 6 maanden de ramen aan de binnen en buitenzijde wassen (totaal opp ongeveer 65m2 binnenzijde en 65 m2 buitenzijde. Graag ontvang ik offertes waarin ieder onderdeel zoals benoemt apart wordt geoffreerd zodat ik eventueel keuzes kan maken op onderdelen.