error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Nijverdal. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Is het nodig dat er een professioneel schoonmaak bedrijf uit Nijverdal gaat schoonmaken? Voor een schoonmaak professional uit Nijverdal kun je bij ons terecht. Voor een kantoor, een bejaardetehuis, maar ook voor bijvoorbeeld de schoonmaak van een verpleeghuis zit je bij Offerte goed. Via Offerte brengen wij je in contact met geschikte schoonmaak bedrijven die voldoen aan je eisen. Wat gaat dit ongeveer kosten, is de volgende vraag. Offerte ondersteunt bij het uitzoeken van een juiste schoonmaak partner. Professionele schoonmakers in de buurt van Nijverdal vergelijken via deze website gaat eenvoudig. Vul je keuzes in via ons formulier en wij brengen je in contact met professionele schoonmakers bij jou in de buurt.

Vloeronderhoud

Van plan om je vloer te laten schoonmaken? Een professionele schoonmaker kan daarbij ondersteunen. Een vloer moet op een juiste manier verzorgd worden. Schone bedrijf- of huisvloer geven een gevoel van rust. Zowel thuis als op kantoor. Sommige vloeren hebben een aparte reiniging nodig. Deze oppervlaktes kunnen de schoonmakers van Offerte.nl reinigen; beton, tapijten, fabrieksvloeren & vinyl vloeren.

Gevel Reiniging Nijverdal

Het reinigen van je gevels, een klusje dat je altijd te laat doet. Gevels dragen bij aan het imago van een bedrijf, de gevels moeten daarom stralen. Een grondige gevelreiniging geeft een schone uitstraling aan je pand. Het aantal m2 beïnvloedt de prijs.

Deze keuzes zijn er:

  • Stomen werkt goed tegen lichte vervuiling.
  • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.
  • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.

Om extra werk in de toekomst te voorkomen, raden schoonmakers je aan om de gevels laten behandelen met een beschermlaag.

Het schoonmaken van je kantoor

Het schoonmaken van je kantoor laat je liever aan een ander over, zodat je je op je werk kunt focussen.

Schoonmaak-professionals kunnen de volgende zaken voor je bedrijf oppakken:

  • Prullenbakken leegmaken
  • Stofzuigen
  • Planten water geven
  • Het schoonhouden van de werkplekken
  • De ramen lappen
  • Het boenen van de vloeren

Glasbewassing in Nijverdal

Glazen wassen van kantoorpanden vereist speciale apparatuur. Je mag geen ladders meer van hoger dan 10 meter gebruiken. Bedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten hebben de juiste apparaten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Goed aanbod, maar het zou fijn zijn als ik kan aangeven wanneer ik gewenst gebeld te worden of een maximum op de aanbieders kan zetten zodat ik niet 9 telefoontjes ontvang binnen een tijdsbestek van minder dan 24 uur. (Op z'n minst kunnen aangeven wat mijn eigen werktijden en bereikbare momenten zijn zou al veel helpen.)

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

Wij waren op zoek naar een schoonmaak bedrijf. Via offerte.nl hebben wij offertes ontvangen van schoonmaakbedrijven.

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 10-09-2018 door een klant in Hellendoorn

Schoonhouden van trappenhuis/galerijen

schoonhouden van trappenhuis/galerijen van een 8 appartementencomplex van 3 verdiepingen

Aangevraagd op 30-07-2018 door een klant in Hellendoorn

Schoonmaakbedrijf horeca

de wens is om de schoonmaak in de vroege ochtend te plannen, tegen 06.00 uur, het gaat om vloeren, kleedkamers, toiletten en een horeca keuken.