error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Lekkerkerk. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je behoefte aan een goede schoonmaker in Lekkerkerk? Voor een goede schoonmaker in de buurt van Lekkerkerk ben je bij ons bij de juiste partij. Door ons platform te gebruiken brengen wij je in gesprek met door ons gekozen schoonmaak specialisten uit je omgeving. Wat kost het, zul je je afvragen. Professionele schoonmakers in de buurt van Lekkerkerk vergelijken via Offerte.nl is makkelijk. Offerte kan je ondersteunen met het uitzoeken van een juiste schoonmaak hulp. Voer je gegevens en wensen in op onze website, wij brengen je in contact met professionele schoonmakers uit jouw buurt.

Kantoor schoonmaak

De schoonmaak van een bedrijfspand kun je beter niet zelf doen, op die manier kun je meer tijd besteden aan werken.

Een schoonmaakbedrijf kan het volgende voor je kantoor oppakken:

  • Het schoonhouden van de werkplekken
  • Toiletten onderhouden
  • De ramen lappen
  • Prullenbakken leegmaken
  • Stofzuigen
  • Water geven aan de planten

Gevel Reiniging Lekkerkerk

Gevelreiniging, een taakje dat je nooit op tijd doet. Gevels zijn een visitekaartje van een pand, deze moeten daarom stralen. Een goede reiniging van je gevel zorgt voor een nieuwe uitstraling van je pand. Er worden kosten gerekend voor het oppervlakte.

Deze mogelijkheden zijn er:

  • Lichte vervuiling is snel weg met een stoommachine.
  • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).
  • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.

Je kunt ervoor kiezen om je gevel te laten impregneren, dit voorkomt extra werk in de toekomst.

Vloeronderhoud

Je vloer reinigen? Schoonmaak partners doen dat graag voor je. Een vloer moet op een juiste manier onderhouden worden. Een blinkende vloer van je bedrijf of woning brengt een fijner gevoel. Bij je op werk maar ook thuis. Veel soorten dienen op een specialistische wijze schoongemaakt te worden. Deze vloeren zijn onze partners in gespecialiseerd; vloeren van tegels, vloeren van linoleum, fabrieksvloeren & vloeren van rubber.

Glasbewassing in Lekkerkerk

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. Bij offerte aangesloten partners beschikken over de juiste apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geweldig!

Geen toelichting

We hebben een klein kantoor 120m2 dat wekelijks schoon moet worden gemaakt. Na ontvangen van offertes een goed beeld wat de kosten waren. Fijn!

snel 3 reacties

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 09-10-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Schoonmaken makelaarskantoor

het kantoor zal wekelijk schoongemaakt moeten worden en af en toe moeten de ramen van binnen en buiten gezeemd worden (begane grond)

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Schoonmaken kantoorgebouw

het gaat om schoonmaak kantoorgebouw, kantine en diverse toiletgroepen

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Vervuilde woning schoonmaken

Betreft een ernstig vervuilde woning van zo’n 50 m2 die schoongemaakt en opgeruimd dient te worden. Bewoner ligt momenteel in het ziekenhuis, blijft zelf in de woning wonen. Huishoudelijke hulp zal binnenkort wekelijks komen maar eerst moet de woning eenmalig goed schoongemaakt en opgeruimd worden.

Aangevraagd op 15-05-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Schoonmaakwerkzaamheden

Geachte heer/mevrouw, Ik heb een vraagje, in de periode van maandag 4 juni 2018 t/m vrijdag 22 juni 2018 zijn wij op zoek naar een schoonmaakster. Wegens vakantie van onze collega zijn wij alleen op zoek naar een schoonmaakster voor deze periode. De schoonmaakwerkzaamheden zullen plaatsvinden in Bergambacht en Stolwijk. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen wij bepaalde dagen hiervoor inplannen. Het zal gaan om minimaal 10 uur per week verdeeld over bovenstaande locaties. Kunnen jullie vandaag een offerte afgeven of een tarief per uur? Alvast bedankt!