error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Leersum. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je een schoonmaak partner in de buurt van Leersum nodig? Voor een schoonmaak partner uit Leersum ben je bij Offerte.nl bij de juiste partij. Door Offerte.nl te gebruiken zul je in gesprek komen met door ons gekozen schoonmaak specialisten. Wat je wilt weten; wat kan ik voor een rekening verwachten? Offerte kan je bijstaan met het uitzoeken van een geschikte schoonmaak hulp. Professionele schoonmakers in de buurt van Leersum vergelijken via Offerte.nl gaat eenvoudig. Voer je wensen in via ons formulier, wij zorgen ervoor dat professionele schoonmaak bedrijven bij jou uit de regio een offerte doen.

Gevel Reiniging Leersum

Je gevel laten reinigen, iets dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels dragen bij aan het imago van een pand, gevels moeten daarom mooi schoon zijn. Een grondige reiniging van je gevel zorgt voor een frisse uitstraling van je winkel. Het aantal m2 beïnvloedt de hoogte van de offerte.

Dit zijn de opties:

 • Chemisch reinigen.
 • Met stoom haal je het meeste al weg.
 • Zandstralen (zware vervuiling, denk aan graffiti).

Om je gevels langer schoon te houden, is het slim om je gevel te laten impregneren.

Vloeronderhoud

Je vloer onderhouden? Professionele schoonmaak bedrijven willen daarmee ondersteunen. Je vloeren dienen op de correcte wijze te worden behandeld. Een nette vloer van je bedrijf of woning geeft een betere sfeer. Zowel op kantoor als thuis. Verschillende vloeren hebben een specifieke behandeling nodig. Dit zijn de vloeren waarin de partners van Offerte zijn gespecialiseerd:

 • PVC
 • Tapijten
 • Vloeren van beton
 • Industriële vloeren
 • Vloeren van staal
 • Vloeren van linoleum

Het schoonmaken van je kantoor

Een bedrijfspand schoonmaken laat je liever door iemand anders doen, daarmee heb je meer tijd op je te focussen op werk.

Een professioneel schoonmaak bedrijf kan de volgende zaken voor je kantoor uitvoeren:

 • Bureaus afstoffen
 • Toiletten onderhouden
 • Het lappen van de ramen
 • Prullenmanden legen
 • De vloeren stofzuigen
 • De planten water geven

Glasbewassing in Leersum

Speciale apparatuur is gewenst om op hoogte glazen te kunnen wassen. Het is tegenwoordig verboden om ladders van hoger dan tien meter te gebruiken. De bij ons aangesloten partners beschikken over de juiste apparaten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

SNELLE EN ADEQUATE BEANTWOORDING

Prima. Ik had een fout tel.nr. opgegeven en werd daarover zelfs gebeld!! TOP hoor

Wij waren verbaasd over hoe eenvoudig het was om schoonmaakbedrijven via uw website te kunnen benaderen. Er waren voldoende reactie en wij zijn op dit moment met drie gegadigden in onderhandeling . Dat allemaal binnen 1 week. Helemaal goed zo'n website

prima, snelle actie.

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 29-08-2018 door een klant in Utrechtse Heuvelrug

Kantoor laten schoonmaken

Klein kantoor met zeer lage bezetting zoekt schoonmaak in de avonduren. Werkzaamheden omvatten: stof afnemen van 3 kasten, 2 bureaus, 2 vergadertafels, 4 vensterbanken. Vuilnisbak legen. Schoonhouden 2 wc's. Keukentje om de week.

Aangevraagd op 29-08-2018 door een klant in Utrechtse Heuvelrug

Kantoor laten schoonmaken

Goedemiddag, Graag ontvangen wij een offerte voor ons kantoor. Wij hebben 10 verschillen de kamers waarvan ook vergaderkamers 2 keukens 3 toilet groepen. Tevens zou de offerte voor 2 andere bedrijven zijn zij zitten namelijk in het zelfde pand op de eerste verdieping, wij op de begane grond. Wij zitten nu allen bij Dolphin schoonmaak Alvast bedankt.

Aangevraagd op 05-07-2018 door een klant in Utrechtse Heuvelrug

Openbare ruimtes schoonmaken

openbare ruimtes eens in de 2 weken schoonmaken. stofzuigen vloerbedekking. tegelvloer dweilen. indien mogelijk buiten glazenwassen 1 hoog (1x per 2 maanden)

Aangevraagd op 29-06-2018 door een klant in Utrechtse Heuvelrug

schoonmaak

Maandelijks schoonmaken