error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Kudelstaart. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Zoek je naar een professionele schoonmaker in Kudelstaart? Voor een professioneel schoonmaak bedrijf in de buurt van Kudelstaart hoef je niet verder te zoeken. Door onze site te gebruiken zullen wij je in gesprek brengen met de juiste schoonmaak specialisten uit de buurt. Wat gaat een goede schoonmaker kosten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte assisteert je met het zoeken van een goede schoonmaak professional. Schoonmaakbedrijven in Kudelstaart contacten op Offerte.nl is simpel. Voer je gegevens en wensen in via ons aanvraagformulier, wij brengen je in contact met goede schoonmakers uit je regio.

Kantoor reiniging

Het schoonhouden van je werkplek kun je beter niet zelf doen, dan heb je meer tijd om te werken.

Schoonmaak specialisten kunnen een hoop zaken voor je bedrijf verzorgen:

 • Prullenmanden leegmaken
 • Stofzuigen
 • Planten wateren
 • Bureaus schoonhouden
 • De ramen schoonhouden
 • De vloeren moppen

Gevel Reiniging Kudelstaart

Het poetsen van je gevels, iets dat je vaak vergeet te laten doen. Gevels hebben een groot effect op de eerste indruk van een pand, je gevels moeten daarom blinkend schoon zijn. Een goede gevelreiniging brengt een gevoel van rust. Er worden kosten gerekend voor de vierkante meters.

Hier kun je uit kiezen:

 • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.
 • Chemisch reinigen.
 • Met stoom (vooral gebruikt bij lichte vervuiling).

Offerte raadt je aan om je gevels te impregneren, dit bespaart extra behandeling.

Vloeronderhoud

Wil je de vloeren laten schoonmaken? Een professionele schoonmaker kan je daarbij ontzorgen. Je vloer moet op de juiste manier worden onderhouden. Een gereinigde vloer van je bedrijf of woning brengt een gevoel van rust. Op kantoor maar ook in huis. Veel vloersoorten hebben een specialistische behandeling nodig. Dit zijn de oppervlaktes waarin onze partners zijn gespecialiseerd:

 • Vinyl vloeren
 • Tapijt
 • Betonnen vloeren
 • Industrie vloeren
 • Rubberen vloeren
 • Natuurstenen vloeren

Glasbewassing

Je hebt speciale machines nodig om hoog geplaatste ramen te kunnen wassen. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan tien meter te gebruiken. Bij offerte aangesloten partners beschikken over de juiste apparatuur.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Geen toelichting

Goed geregeld, doen wat ze beloven, heb meerdere offertes van verschillende bedrijven. Top service!

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

Snelle reactie van bedrijven

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-08-2018 door een klant in Aalsmeer

Schoonmaken restaurant.

Restaurant in Aalsmeer. Pas overgenomen. Dient initieel grondig schoon gemaakt te worden en daarna bijgehouden. Betreft een keuken, toiletten, bergruimte en de ruimte met tafels.

Aangevraagd op 04-07-2018 door een klant in Aalsmeer

VVE

Namens de V.V.E. wil ik even informeren of jullie ook galerijen en trappenhuizen schoonmaken. Het gaat in dit geval om een (buiten) trappenhuis met 2 verdiepingen en een galerij van 4 appartementen op de 1e en 2e verdieping. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat, ik schat dat het ongeveer 100 zal zijn. Indien jullie dit werk zouden willen/kunnen doen zou ik graag een offerte voor de werkzaamheden ontvangen. Naar mijn idee zullen de werkzaamheden ongeveer 2 keer per jaar, op afroep, nodig zijn.

Aangevraagd op 02-07-2018 door een klant in Aalsmeer

Schoonmaken huis

Net de sleutels gekregen van mijn nieuwe huis, helaas is het huis schoongemaakt naar behoren . Ik zoek een bedrijf dat morge, woensdag of donderdag mij kan helpen.

Aangevraagd op 09-05-2018 door een klant in Aalsmeer

HACCP normen schoonmaakbedrijf

Gezocht: schoonmaakbedrijf die volgens HACCP normen kan werken. Het gaat om een wekelijkse grondige reiniging van de binnenkant van een sushi kiosk van ca. 18m2. Het schoonmaken zal in de regel ongeveer 1.5 uur duren. Richtdag is vrijdag vanaf ca. 22.15