error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Ontvang direct 5 verschillende offertes voor schoonmaakbedrijven in Krimpen aan de Lek. Ontvang de laagste tarieven! ✓ kantoor ✓ glasbewassing ✓ dieptereiniging ✓ etc.

Heb je een professioneel schoonmaak bedrijf uit Krimpen aan de Lek nodig? Voor een goede schoonmaker uit Krimpen aan de Lek ben je hopelijk uitgezocht. Via onze site zullen wij je in contact brengen met door ons geselecteerde schoonmaak-partners uit je omgeving. Een veelgestelde vraag; wat kost het? Professionele schoonmaak bedrijven in de buurt van Krimpen aan de Lek inhuren via onze website is makkelijk. Offerte kan je assisteren bij het vinden van een betrouwbare schoonmaak professional. Voer je voorkeuren in via onze site, schoonmaakbedrijven die in jouw regio actief zijn zullen contact met je opzoeken.

Gevel Reiniging Krimpen aan de Lek

Het laten schoonmaken van je gevel, een klusje dat je nooit op tijd doet. Winkelgevels hebben een grote invloed op de uitstraling van een bedrijf, deze moeten daarom mooi schoon zijn. Een grondige reiniging van je gevel zorgt voor een frisse uitstraling van je pand. De oppervlakte bepaalt de hoogte van de offerte.

Dit soort opties zijn mogelijk:

 • Graffiti en andere zware vervuiling kun je het beste laten zandstralen.
 • Lichte vervuiling is snel weg met een stoommachine.
 • Roet en ander vastzittend vuil kun je het best met chemische reiniging aan pakken.

Om je gevel langer schoon te houden, is het slim om de gevels te impregneren.

Vloeronderhoud

Van plan je vloeren te laten schoonmaken? Een schoonmaak professional kan daarbij ontzorgen. Een vloer dient volgens de goede wijze te worden behandeld. Een nette vloer van je bedrijf of woning brengt een gevoel van rust. Zowel in je huis als op werk. Sommige soorten moeten op een speciale wijze bedandeld worden. Dit zijn de oppervlaktes waarin de schoonmakers van Offerte.nl zijn gespecialiseerd:

 • Vloeren van PVC
 • Tegelvloeren
 • Betonnen vloeren
 • Industriële vloeren
 • Vloeren van staal
 • Vloeren van linoleum

Het schoonmaken van je kantoor

Het opruimen van je werkplek doe je liever niet zelf, op die manier kun je meer tijd besteden aan werken.

Schoonmaak bedrijven kunnen de volgende dingen voor je bedrijf regelen:

 • De vloeren stofzuigen
 • De planten water geven
 • De bureaus poetsen
 • WC's onderhouden
 • Ramen-wassen
 • Prullenmanden leegmaken

Glasbewassing

Om de glazen van je bedrijf te laten wassen is vaak speciale apparatuur nodig. Het is niet meer toegestaan om ladders van hoger dan 10 meter te gebruiken. Bij offerte aangesloten partners beschikken over de juiste apparaten.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Wat onze klanten zeggen

Perfect medium waar onze VVE een zeer professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden.

Wij waren op zoek naar een schoonmaak bedrijf. Via offerte.nl hebben wij offertes ontvangen van schoonmaakbedrijven.

Snelle en persoonlijke reacties

Geen toelichting

Fijne website, makkelijk en overzichtelijk. Binnen 2 uur had ik mijn eerste afspraak staan. Daarna volgden er nog 2. Daarbij kreeg ik nog per e-mail een offerte toegestuurd. De personen die langskwamen om de ruimte te bekijken, waren erg fijn om mee te praten en waren professioneel. Heb nu al een goede offerte te pakken. Echt heel fijn om zo een prijs-kwaliteit beoordeling te maken!

Geen toelichting

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 09-10-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Schoonmaken makelaarskantoor

het kantoor zal wekelijk schoongemaakt moeten worden en af en toe moeten de ramen van binnen en buiten gezeemd worden (begane grond)

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Schoonmaken kantoorgebouw

het gaat om schoonmaak kantoorgebouw, kantine en diverse toiletgroepen

Aangevraagd op 02-08-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Vervuilde woning schoonmaken

Betreft een ernstig vervuilde woning van zo’n 50 m2 die schoongemaakt en opgeruimd dient te worden. Bewoner ligt momenteel in het ziekenhuis, blijft zelf in de woning wonen. Huishoudelijke hulp zal binnenkort wekelijks komen maar eerst moet de woning eenmalig goed schoongemaakt en opgeruimd worden.

Aangevraagd op 15-05-2018 door een klant in Krimpenerwaard

Schoonmaakwerkzaamheden

Geachte heer/mevrouw, Ik heb een vraagje, in de periode van maandag 4 juni 2018 t/m vrijdag 22 juni 2018 zijn wij op zoek naar een schoonmaakster. Wegens vakantie van onze collega zijn wij alleen op zoek naar een schoonmaakster voor deze periode. De schoonmaakwerkzaamheden zullen plaatsvinden in Bergambacht en Stolwijk. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen wij bepaalde dagen hiervoor inplannen. Het zal gaan om minimaal 10 uur per week verdeeld over bovenstaande locaties. Kunnen jullie vandaag een offerte afgeven of een tarief per uur? Alvast bedankt!